Barcelonès · 8 d'Octubre de 2010. 21:32h.

L'últim núvol sobre Jordi Hereu

CiU i PPC demanen responsabilitats sobre la presumpta trama de corrupció de Ciutat Vella

L'últim núvol sobre Jordi Hereu

Jordi Hereu, en una foto d'arxiu

El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha demanat una "comissió d'investigació per aclarir els presumptes casos de corrupció de Ciutat Vella". Per la seva banda, CDC ha assegurat que "els casos de presumpta corrupció i irregularitats comencen a ser reiterats i posen seriosament en qüestió la gestió de Jordi Hereu", i ha subratllat que cal "extirpar de l'Ajuntament el càncer de la corrupció i de la sospita que paralitzen l'acció de govern i contribueixen a la desafecció política".

Per a la portaveu popular al consistori, Ángeles Esteller, "els presumptes casos de corrupció no són fets aïllats com sostenia el govern municipal, sino que estem davant una veritable trama de corrupció sobre la que encara no tenim informació per no tenir accés al sumari, el que demostra una manca de voluntat del govern municipal a l'hora de permetre que els grups puguem accedir al sumari".

CDC de Barcelona ha qualificat de "gravíssim el presumpte cas d'amenaces i suborns en el Districte de Ciutat Vella" i ha demanat a l'alcalde que "depuri totes les responsabilitats que calguin". En un comunicat, la formació nacionalista creu que els fets "van més enllà de l'estricta corrupció política per convertir-se en una execrable coacció al sistema democràtic" en el districte.

CDC ha afegit que són "intolerables i inadmissibles" aquests comportaments, que requereixen una resposta ràpida i contundent. "No val treure's el problema de sobre o mirar cap a l'altra banda, cal demostrar amb fets que hi ha tolerància zero amb la corrupció", ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Meliq Salau, Reus, 10/10/2010 - 13:17

"presumpta"?
Collons, e-notíces, a voltes en teniu molt, de sentit de l'humor!

#3 Elisa, Barcelona, 09/10/2010 - 21:50

Denuncié a unos funcionarios del Ayuntamiento un destrozo urbanístico en el barrio del Guinardó. Y casi no lo cuento. ¡¡Cayó toda la fuerza del poder sobre mí!! Lo llevé al sindic de Greuges pero, ni caso.
Por eso me alegro de que se esté ahora destapando..Habrá más......

#2 Xavier, BARCELONA, 09/10/2010 - 21:08

Núvol?...em sembla que el que s'acosta sobre l'Ajuntament és una autèntica borrasca!

#1 pepeillo, barcelona, 09/10/2010 - 10:35

"Yo llevo 22 años en el Ayuntamiento, tengo muchos amigos y si yo puedo evitarlo tu nunca seras nadie aqui", frase dun funcionari municipal ara encausat. Es el que passa quan els guays del PSOE i esquerres progres governen molts anys¨. Prou el canvi a Barna es una necessitat de supervivencia