Publicitat
Vallès Occidental · 31 de Gener de 2013. 23:10h.

L'únic ajuntament de Solidaritat perilla

L'alcalde de Gallifa confia en "la paraula del cap de l'oposició" tot i que CiU passarà a tenir la majoria

L'únic ajuntament de Solidaritat perilla

Jordi Fornas, durant l'entrevista

L'única alcaldia de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), la de Gallifa, està en perill com a conseqüència de la renúncia d'un dels tres regidors independentistes al govern.

A les darreres eleccions, SI va obtenir 3 escons, mentre que CiU se'n va quedar amb 2. El sistema electoral, pel que fa als municipis petits, estableix l'elecció individual -tot i les llistes tancades- per la qual cosa la baixa de Josep Gil l'ha de cobrir el següent regidor més votat que és de CiU.

Així les coses, l'alcalde Jordi Fornas ha indicat a e-notícies que "el proper mes de març el relleu l'agafarà un regidor de CiU, que és el partit que ara està a l'oposició i passarà a tenir la majoria".

"Confiem en la paraula que ens va donar el cap de l'oposició que no revertiria els resultats que es van donar a les eleccions en les quals la gent va preferir la nostra candidatura i no la de CiU", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Perot Lo Lladre, Clot-Aragó (Barcelona), 01/02/2013 - 08:19

Fornas no és de Solidaritat, és de Catalunya Acció. No té cap alcaldia Solidaritat hahaha

#1 spanish, Madrid, 01/02/2013 - 05:22

jajajajjajajaajajjajajajjajajejejejejejjeejjjjijiji si home espera´t de que et serveix portar els impostos a la Gene ? SI cadaver