Publicitat

Esquerra i Entesa per Mallorca defensen en una campanya que "ja n'ni ha prou!"

"Madrid ens roba"

Lladó i Huguet, a la roda de premsa de presentació de la campanya

Joan Lladó, president d'Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses; i Biel Huguet, president d'Entesa per Mallorca, han presentat la campanya Madrid ens roba. Ja n'hi ha prou! Aquestes dues formacions han convidat a "la mobilització popular per reclamar el que és just per les illes" en matèria de finançament. Lladó ha indicat que "amb la meitat de serveis que ofereix Extremadura, la situació fiscal de les Illes s'ha convertit en un problema crònic i que no ens deixa de perjudicar pel que calen canvis en la política de finançament". "La voluntat de l'Estat queda ben clara quan es realitza una injecció econòmica de 9.000 milions d'euros a Caixa Castella i aquí, no en sortim dels 200 o 300 milions més en finançament. Això és un insult a les famílies que més pateixen la crisi", ha afegit Lladó.

Per la seva banda, Huguet ha manifestat que "cal que la gent reaccioni per reclamar un bon finançament, just, i que permeti fer front a la crisi i d'una manera molt més eficaç". El president d'Entesa ha definit el dèficit de les Illes com "el més gran de tot l'Estat". "El model econòmic ha de canviar, per que les prestacions socials arribin a la gent més necessitada i a les empreses que necessiten ser més eficients i competitives", ha afegit. El proper 25 d'abril està convocada una concentració davant la delegació d'Hisenda de Palma.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Ricard, St. Sadurní, 17/04/2009 - 14:47

I Esquerra ajuda als lladragots!

#16 ton, sallentamb la diferència que aquets es queden els diners de tots, 17/04/2009 - 13:17

patriota, i d´on treus tu que els diners a Madrid els destinen a invertir-los i no a la butxaca d´algún sàtrapa. amb la diferéncia que aquets es queden els diners de tots, a veure quan hi ha una queixa dels espanyols envers Madrid, treieu-vos la vena ja.

#15 Toni, Palma, 17/04/2009 - 12:37

Fóra catalanistes de Mallorca!
Els mallorquins volen ser mallorquins i no catalans!!! Tenim el mateix dret de autodeterminació, o no? Quins hipócrites.
Mai oblidarem la batalla de Llucmajor i l'empresonament del rei En Jaume IV a la Torre de l'Angel.

#14 Meliq Salau, Reus, 17/04/2009 - 08:46

Castella roba cada any a Catalunya 20.000 M d'E Representen 3000 cada any per habitant del Principat
A les Illes es encara molt mes la quantitat robada a cada habitant
Els PPCC es la colònia que mes a prop tenen i per això l'han conservada mes fàcil

#13 allioli, Reus, 16/04/2009 - 23:16

Bona la iniciativa, pèssim l'eslogan