Publicitat
Maresme · 7 d'Agost de 2013. 14:49h.

Magrebins neguen una agressió als Mossos

L'Ajuntament va afirmar que el vídeo difós pel col·lectiu està "manipulat"

Magrebins neguen una agressió als Mossos

Un moment del vídeo

El col·lectiu magribí del barri Rocafonda de Mataró (Maresme) ha negat que hi hagués una agresssió als Mossos d'Esquadra el passat dijous 1 d'agost. El col·lectiu ha penjat un vídeo a Youtube en què es veu una discussió de trànsit entre un conductor de nacionalitat marroquina, molt alterat, amb una dotació dels Mossos, que presumptament anaven en contra direcció.

El vídeo que mostra els fets al·lega que els veïns "es dirigien a l'Hospital de Mataró" i explica que "el conductor va sol·licitar a la policia que enretirés el vehicle, però la policia va ignorar el requeriment, del qual se'n va derivar una situació tensa". "Aquella mateixa nit, agents de la policia local van anar al domicili familiar per disculpar-se pels fets", però denuncia que "al matí següent, el veí d'El Palau i el seu germà van ser detinguts als seus domicilis".

La versió que havia corregut fins ara és que els Mossos es van adonar que dos joves sortien fugint davant la seva presència. Després d’atrapar-los, amb la sirena i els llums d’emergència activats, unes cent cinquanta persones es van anar congregant al voltant dels agents i els van proferir insults i amenaces, així que, veient que es trobaven en franca minoria, els agents es van veure obligats a refugiar-se al vehicle oficial. Mentre els policies demanaven reforços, els concentrats sacsejaven i colpejaven violentament el vehicle policial.

Per la seva part, l'Ajuntament de Mataró havia apuntat que “s’ha manipulat un vídeo per desvirtuar una de les actuacions policials”. e-notícies no ha rebut la versió oficial del consistori ni per correu electrònic ni per Twitter, malgrat haver-se posat en contacte amb l'alcalde, Joan Mora, i amb l'alcaldessa accidental, Núria Calpe.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#26 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 09/08/2013 - 13:19

Aixo mateix va pasar no fa molt a CANOVELLES dos Mosos de Escuadra ban a una furgoneta a demanar la documentacio i el propietari un Magrebi va cridar molt i de aseguida avia alla 100 Magrebins rodeandos als Mosos ban salir heridos Ban tenir que demanar ajuda per poguer salva la vida

#25 Manelituush, lleida, 08/08/2013 - 14:15

Yo sin entrar quien tiene la razon, he de decir que esta clase de incidentes se esta dando muy a menudo, los queridos "nouvinguts", se alteran por menos de nada cuando son requeridos por la policia. Yo soy del pais, y la policia me ha parado, y hasta me ha cacheado, y no me he resistido.

#24 XAVIER FABRA, barcelona is not catetonia, 08/08/2013 - 10:04

bien es sabido que los inadaptados del trapo cubano solo les interesa el voto de estos nous catalans , pero todos sabemos que los pastoreados del trapo cubano son xenofogos y racistas desde la raiz , y jamas aceptaran que la comunidad islamica se parte en la sociedad de barretina enroscada

#23 Casper, Bcn, 08/08/2013 - 01:05

Son los amigos de ANGEL COLOM, los que preferís, pues tomad de vuestra propia medicina.

#23.1 simeo, barcelona, 08/08/2013 - 01:24

què té que veure l'Angel Colom amb això? Mira que n'ets de pocapena nen!

#22 JH, Sant Boi, 08/08/2013 - 00:35

Antes de matarnos entre indepes y españolistas, deberíamos limpiar cataluña de esta gente, lo primero es lo primero.