Publicitat
Bages · 2 de Novembre de 2008. 17:37h.

Manresa, capital de la Mediterrània

La Fira d'Espectacles Tradicionals ha estat un èxit malgrat la pluja

Manresa, capital de la Mediterrània

L''Entrà Mora'

Malgrat la pluja, Mediterrània, la Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional, que des de dijous passat s'ha celebrat a Manresa (Bages) ha estat un èxit. L'organització de la mostra ha valorat positivament el certamen, tot i que 12 dels 101 espectacles programats han hagut de ser suspesos per la pluja. Durant aquests quatre dies de certamen s'han programat a Manresa 101 espectacles, 76 dels quals eren de pagament. D'aquests muntatges de pagament, en 14 s'han esgotat les entrades.

En aquesta edició han participat a Mediterrània 481 programadors, dels quals 102 eren estrangers, i provinents d'Àustria, Bèlgica, França, Grècia, Hongria, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal, Andorra, Regne Unit, Alemanya, Suècia, Algèria, Mali, Marroc, Tunísia, Zimbabue, Canadà, Colòmbia, i Corea, entre d'altres.

Durant la jornada d'aquest dissabte, Mediterrània va gaudir d'una petita treva meteorològica que es va allargar fins a aproximadament les vuit del vespre. L''Entrà Mora, amb la participació d'unes 400 persones, va ser un dels moments culminants del dia. Es tracta d'una desfilada d'origen medieval, una festa molt típica dels municipis valencians. També va destacar l'actuació del Pont d'Arcalis al teatre Kursaal i de la cantant kurda Aynur.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat