Publicitat
Maresme · 5 de Desembre de 2009. 17:48h.

Musulmans d'Arenys de Mar, per la independència

400 musulmans tenen dret a vot en aquest municipi

Musulmans d'Arenys de Mar, per la independència

Àngel Colom amb la comunitat musulmana d'Arenys de Mar

La Comissió Arenys de Mar Decideix, l’Àngel Colom i en Mustafa El-Fadedi s’han reunit amb representants de la comunitat musulmana d’Arenys de Mar a la Mesquita d’aquesta vila. Àngel Colom ha fet "un repàs als drets històrics de la nació catalana mil·lenària, de la llengua com a factor definitiu d’integració i del dèficit fiscal que afecta tots els catalans, independentment de llur origen". També ha explicat quina és "la situació dels partits polítics catalans en referència al procés de consultes i ha acabat demanant la participació entusiasta i majoritària a la consulta d’Arenys".

La Viol Quer, de la Comissió d’ ”Arenys de Mar Decideix”, els ha explicat "detalladament les condicions del vot i els ha lliurat material gràfic imprès per a remarcar-les". En Mustafa El-Fadedi ha continuat les explicacions alternant la llengua àrab amb la catalana i l’espanyola. En aquesta reunió "s'ha exhortat els representants de la comunitat musulmana a difondre la consulta entre tots els seus membres que són, aproximadament, unes  400 persones amb dret a vot".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 joan, manresa, 07/12/2009 - 13:08

Demanar primer l'opinió dels que varem patirel destí de 2 anys al Sidi-Ifni,o potser en alguna place com Ceuta o Melilla.Consulteu,consulteu,..i amb aquets vots hem de conseguir la Nostra Independencia,yo lo la vui.Se com acabaríem.Els conec com sí els

#17 Sebastià, bcn, 07/12/2009 - 11:18

Com votaran, de genolls i mirant cap a la Meca? Voten, als seus països, si no tenen democràcia? S'els permetrà aplicar la llei islàmica, com el cas de la noia de Reus? No és això, companys, no és això.

#16 pere, pirineu, 06/12/2009 - 22:24

Crec que els musulmans s´integraran mes aviat que els 4 que signen aquí sota.Nomes l´espanyolam actua de colonitzadors.

#15 luis, barcelona, 06/12/2009 - 19:46

Estas elecciones con estos votantes, PROVISTOS DE UN BOCADILLO ANTICIPADO me recuerda la peliculas que veia de pequeño
LAS CHARLOTADAS
¿Donde estas BERLANGA?

#14 Juan, Barna, 06/12/2009 - 19:40

Y a todos estos ingenuos ¿que les habrán contado los independisteros, que si Cataluña es independiente a ellos les darán la nacionalidad y les asegurarán comer todos los días jamon del bueno?.!De chste¡