Publicitat
Baix Llobregat · 17 de Novembre de 2009. 09:57h.

Martorell construeix un nou centre esportiu

En un solar de 18.000 m2 al costat de la piscina d'estiu

Martorell construeix un nou centre esportiu

Imatge del nou centre esportiu a la piscina d'estiu

L'Ajuntament de Martorell ha començat les obres de construcció del nou Centre Integral d’Esport i Salut a continuació de l’actual piscina municipal d’estiu. L’edifici s’emplaça en un solar de 18.157,00 m² de superfície situat al número 53 del carrer de Gelida, al barri Camí de Fondo. Constarà de planta soterrani, planta baixa i primera planta, amb un total de superfície construïda de 4500 metres quadrats.

L’equipament disposarà de vestidors col·lectius, vestidors tècnics, dues piscines, solàrium, bany de vapor, jacuzzi exterior, hamaques tèrmiques, sala de màquines i fitness, entre d’altres, i tots els espais necessaris per al personal d’administració.

També ha posat en marxa les obres de construcció de la graderia principal del camp de futbol del Complex Esportiu Torrent de Llops. L’execució d’aquesta obra es farà en dues fases. En una primera fase es construirà la zona de graderia prefabricada de formigó armat, el nucli de serveis, magatzems de camp, accessos i nuclis d’escales i en una segona fase es construirà una marquesina d’una estructura metàl·lica. L’execució d’aquesta obra (fase 1 i 2) és a càrrec de l’empresa Elecnor, SA. La primera fase de l’obra té un cost de 222.182,514 euros (IVA inclòs) i la segona fase de 227.509,118 euros (IVA inclòs). El termini d’execució és de quatre mesos.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat