Publicitat
Baix Llobregat · 16 de Febrer de 2017. 10:33h.

Martorell inverteix en dos dels barris més degradats

Obres de millora a la Vila i can Carreres

Martorell inverteix en dos dels barris més degradats

Obres al casc antic de Martorell

L’Ajuntament de Martorell està rehabilitant dos dels barris històrics del municipi: la Vila i can Carreres. D’una banda s’està reurbanitzant la plaça Germanes Maestre i els carrers Revall i Pere Puig, al casc antic del municipi. L’objectiu dels treballs és repavimentar la zona i fer-la de prioritat invertida.

Els carrers Revall i Pere Puig es converteixen així en carrers sense les voreres clàssiques, amb un paviment únic i amb un enllumenat més adient per tal de millorar-hi l’accessibilitat i la mobilitat de les persones.

També s’està arranjant i reordenant la plaça Germanes Maestre, amb terrasses, perquè esdevingui una zona de lleure. Aquesta reurbanització està inclosa dins del marc de la Llei de Barris i subvencionada per Generalitat de Catalunya.

La segona obra d’envergadura és la reurbanització del carrer Montserrat. L’objectiu en aquest cas és millorar la mobilitat de les persones, l’enllumenat i l’enjardinament.

Amb aquestes obres s’ampliaran les voreres per facilitar el pas dels vianants, tot deixant dos carrils de circulació per al trànsit; es farà un pas elevat a la cruïlla amb els carrers Gomis i Pedró per moderar la velocitat dels vehicles i s’instal·larà un ascensor per connectar els carrers Montserrat i Pedró, pel passatge Dula.

També està prevista, finalment, l’adequació del camí del Pontarró ampliant-hi la vorera que discorre paral·lela a la façana de Pomfusa.

L’alcalde, Xavier Fonollosa, en declaracions als mitjans va afirmar que “ens enfoquem molt a la via pública perquè som conscients que és el lloc de trobada de la gent; si la fem agradable i amable, estem treballant per la cohesió social i això ho tenim molt interioritzat, l’equip de govern”.

“Tenim moltes obres a la via pública com aquestes amb les què haurem reurbanitzat pràcticament tots els barris de la Vila”, va afegir. El consistori té previst també reurbanitzar dinous carrers al barri del Pla “canviant el paviment i renovant-hi l’arbrat, la jardineria i el mobiliari urbà”.

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 luzbell, barcelona, 16/02/2017 - 12:11

si se reciben dos millones de euros de las plusvalías de cambio de empresa de Solvay no será mejor pagar deuda y no rehacer lo que tendría que durar mucho tiempo si estuviera bien hecho, lo hace todo la misma empresa que hace uno pocos años lo hizo mal, bajemos los impuesto ya.

#1 Francesc777, Barcelona, 16/02/2017 - 11:24

Mai em deixara de sorprendre el criteri de l'e-noticies per publicar segons quines noticies. Mes que un diari de referencia, això sembla el xiringuito d'en Xavier Rius. A part de la col·lecció d'articles contra TV3, Mas, i els immigrants musulmans, ara hem de suportar les noticies poc rellevants qu