Publicitat
Baix Llobregat · 15 de Novembre de 2009. 13:11h.

Martorell transforma l'antiga N-II

Amb voreres més amples, zones d'aparcament i passos de vianants elevats

L'Ajuntament de Martorell comença aquest dillUns les obres de reconversió del tram de l’antiga N-II des de l’Avinguda Vicenç Ros fins a la cruïlla de la carretera de Terrassa. Les obres inclouen voreres més amples, noves zones d’aparcament, passos de vianants elevats i la renovació de les xarxes de serveis i sanejament.

El projecte donarà solució als accessos al carrer de la Rutlla, des del Mur, que en modificarà els existents. A l’accés actual amb escala, s’hi construirà una rampa de tres tramades, i a l’accés rodat també es construirà una rampa a la vorera que permetrà la supressió de les barreres arquitectòniques. Cal destacar la construcció d’una rotonda que solucionarà la vialitat en la cruïlla de la carretera de Terrassa amb els carrers Pere Puig i del Mur. Serà una rotonda de forma allargada amb un mida total de 95 metres.

El carrer del Mur (antiga N-II) té una amplada que varia al voltant de 15 metres. El projecte consisteix a distribuir l’amplada del tram en voreres, carrils de circulació i zones d’aparcament. Les obres consistiran en la construcció de voreres més amples (4,25 metres),  en les quals es projecten dues alineacions d’arbrat urbà, de l’espècie til·ler (Tilia platyphyllos), de fulla caduca i molt resistent a la calor. Les rasants actuals de les voreres es modifiquen per racionalitzar l’alineació del vial. Les noves voreres estan delimitades per dues vorades de pedra granítica buixardada.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marta, martorell, 16/11/2009 - 10:48

el 2011 ja hi haurà eleccions per a que els feu la pilota als convergents d'aquest poble.