Publicitat
Baix Llobregat · 7 de Setembre de 2010. 18:38h.

Mas reivindica la feina dels governs de CiU al Baix Llobregat

Set candidats de la comarca a les llistes de la federació

Mas reivindica la feina dels governs de CiU al Baix Llobregat

Mas, amb els set candidats de la seva llista provinents del Baix Llobregat

El candidat de CiU al Parlament, Artur Mas, s'ha reunit amb els set membres de la seva llista provinents del Baix Llobregat, a banda de simpatitzants i militants en un acte celebrat a Sant Feliu de Llobregat. Són Xavier Fonollosa (Martorell), Maria Mercè Jou (Olesa de Montserrat), Judith Menal (Palma de Cervelló), Jaume Mañosas (Sant Feliu de Llobregat), Francesc Molina (Cornellà), Anna Pérez (Castelldefels) i Josep Lluís Cleries.

Mas ha assegurat que "Celestino Corbacho ha dit aquests últims dies que la gent de CiU no s’ha enrecordat mai del Baix Llobregat. I això no és veritat. La nostra trajectòria de molts anys, amb l’obra de govern del president Pujol qui sempre va tenir admiració, també, per la gent d’aquesta comarca és l’aval i el compromís de la nostra formació política. I això ho seguirem demostrant en els propers anys".

El candidat de CiU ha afegit que "durant aquests mesos he pogut palpar per tot Catalunya que hi ha moltes ganes de canvi. Fins i tot m’ho han dit persones que van votar al tripartit. Les enquestes així ho indiquen, el canvi és posible i és necessari, però atenció, el canvi és a prop, però ni molt menys no està fet. El canvi que proposa CiU és en positiu, no és un canvi de partits sinó de maneres de fer. Treballant dur, fort, amb estil, sense revenges, amb un to positiu posem les bases per una Catalunya molt millor".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 CL, baix llobregat, 08/09/2010 - 13:39

Jo també sóc del Baix Llobregat, i us puc assegurar que es percep un canvi espectacular. Hi ha molts votants socialistes de tota la vida que estan molt decebuts; bastants no aniran a votar, però alguns diuen que volen un canvi i votaran CiU per primer cop

#1 Mercè, Lleida, 07/09/2010 - 19:43

Com és que Artur Mas no reivindica la feina del Fèlix Millet si ha estat tan profitosa per CIU?