Publicitat
Barcelonès · 5 de Febrer de 2010. 14:35h.

Mas visita els veïns de "la caserna de bombers il·legal"

El president de CiU afirma que "és necessari un canvi" a Barcelona

Mas visita els veïns de "la caserna de bombers il·legal"

Mas, durant la visita

El candidat a la Generalitat de Catalunya per CIU, Artur Mas, ha visitat als veïns afectats per "les obres il·legals de la Caserna provisional de Bombers". L'acció s'enmarca "dins de la seva nova dinàmica de suport i intentar portar la política al carrer". En aquest sentit Mas ha esmorzat "amb la senyora Maria, una veïna que és la matriarca del moviment veïnal en contra de les obres  que porta la lluita contra l’ alcalde Hereu i la Regidora Escarp".

Mas ha declarat que "actualment és necessari un canvi, ja que les coses s’estan fent malament com demostra el fet de l’obra en fals, i que per part del grup municipal i el Trias al capdavant, són molt conscients de la situació". Els veïns continuen "amb les lluites als tribunals i fiscalia de delictes urbanístics continuen amb les diligències obertes, i manifesten que seguiran endavant en totes les sevs pretensions i petició de responsabilitats polítiques a l’actual alcalde Hereu".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep, BCN, corrupció socialista total!, 06/02/2010 - 08:15

Construir el bombers al mig d'una zona verda es un delicte i cal que l?hereu i la seva Camorra vagin directament a la presó; i la Fiscalia socialista nomes serveix per protegir els delictes del PSC?

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/02/2010 - 17:22

Barcelona necesita un cambio de verdad.
No que cambien los bolsillos a donde vayan a parar las comisiones.
Si queremos un Ayuntamiento en vias de regeneración hay quedar entrada a Ciudadanos que no se casa con nadie.
Su voz es tan molesta como necesaria