Publicitat
Barcelonès · 10 de Juny de 2010. 09:57h.

Mascarell critica Hereu

"És desesperant el desànim que arrossega la ciutat"

Mascarell critica Hereu

Mascarell, en una imatge d'arxiu

L'exconseller de la Generalitat i ex regidor de Cultura de Barcelona Ferran Mascarell, en un article a La Vanguardia, considera "desesperant el desànim que arrossega la ciutat" i advoca per "recuperar el lideratge de la seva conurbació metropolitana", després de criticar "la mala manera de plantejar els Jocs d'hivern".

"La gent estima la ciutat, però creu viure un moment de decadència", lamenta, a més de comentar que "Barcelona està en el centre d'una regió metropolitana global i no sembla haver-se donat compte d'això, la mala manera de plantejar els Jocs de hivern ho testifiquen". Mascarell conclou l'article recordant que el futur de Barcelona "està a les nostres mans" i que "potser així sortim del desànim".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Felip, BCN, 10/06/2010 - 14:33

Perquè es postula si no hi ha eleccions? Mascarell, encara no és el moment! No cal que ja facis articles despelgant les plomes.Quina pressa que té aquest noi. Aixalà, si s'ha de fer relleu, Escarp, alcladessa!

#6 btorra47, barcelona, 10/06/2010 - 12:38

GINES-BCN. Deixa en pau als nacionalistes, el PSC/PSOE, no en te res de nacionaliste, ells diu que son federalistes, el que passa que eles seus companys espanyols aixó no s'ho creuen.

#5 Beto, Barcelona, 10/06/2010 - 12:03

Ja apareixen els carronyaires disposats a seguir mantenint la menjadora socialista per excel·ència a Catalunya.Aquest cop però no en tindran prou amb un tresillo .Els ciutadants estem farts de despilfarro pijoprogre i idioteses vàries.No som tontos

#4 Gines, BCN, 10/06/2010 - 11:03

a eso conduce el nacionalismo catalanista tambien en el psc! cuando cuentan mas los territorios que las personas astamos tratando de nacionalismo y eso degrada al ser humano y encima los del psc se jacta de ser catalanista: desconozco quién los votará?

#3 Laia, BCN, 10/06/2010 - 10:55

Aquest paio, endollat anys i anys a la politica que ara critica, és el triat per substituir, a correcuita, l'Hereu, que llançaran a les escombraries com un drap. Tipic del psc. Espero que els barcelonins no ens tornem a deixar enganyar.