Publicitat
Barcelonès · 8 de Juny de 2010. 14:23h.

Mascarell per Hereu?

Un sector del PSC aposta per l'exconseller com a alcaldable de Barcelona

Mascarell per Hereu?

Ferran Mascarell, amb el primer secretari del PSC, José Montilla

Després de la patacada de l'Ajuntament de Barcelona i l'alcalde Jordi Hereu amb la consulta de la Diagonal i quan queda un any per les eleccions, al PSC hi ha més que por a perdre l'alcaldia de Barcelona. Amb aquest panorama i segons informa 'El Periódico', sectors del PSC, en cap cas la direcció, i, sobretot, importants professionals pròxims als socialistes han demanat a Ferran Mascarell que es postuli com a possible candidat a l'alcaldia.

Encara que el pla Mascarell s'ha d'atribuir a un sector en especial del partit, l'anomenat maragallista o més catalanista, no s'ha d'entendre com un moviment aïllat. El descontentament és generalitzat fins i tot a la mateixa direcció del partit que, de moment, això sí, prefereix no actuar, almenys, auguren alguns, fins que passin les eleccions autonòmiques. Fonts de la direcció socialista van deixar ben clar que el candidat per a Barcelona segueix sent Jordi Hereu.

Fins al moment, havien estat diversos els noms especialment de consellers i conselleres que en les tertúlies polítiques de la ciutat han sonat com un eventual recanvi d'Hereu. Hi ha qui pensa que, si el nou candidat és algú ja conegut, amb el mig any que dista entre els dos pròxims comicis (autonòmics i municipals) n'hi pot haver prou per mobilitzar l'electorat socialista.


Vídeobloc: Mascarell, conseller de Cultura amb CiU

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mamaba Negra, Barcelona, 09/06/2010 - 23:41

Sí , sí....que se queme, que se queme...

#7 sandra, Sant Feliu, 08/06/2010 - 19:58

Però si és el nou Conseller de Cultura de Mas, com voleu que sigui l'alcalde de Barcelona?Que potser és com la santísima trinitat aquests senyor que va dirigir tot el desastre del Forum

#6 Pep, Alt Empordà, 08/06/2010 - 17:11

Jo com a Independentista voldria un alcalde Independentista per a la Capital del meu Pais però si és presenta en Mascarell crec que el sector mes Catalanista del PSC pot renyir l,alcladia a en Trias...és mes Nacionalista en Mascarell que en Trias..

#5 FRANCESC, BCN, 08/06/2010 - 16:13

A aquest del Mascarell se\'l veu massa preparat per ser el candidat dels socialistes. Impossible.

#4 Nil, Barcelona, 08/06/2010 - 16:10

No ho poden fer perquè Mascarell no és regidor i l'estil sociata ja se sap que és abandonar a mitja legislatura i abocar el pressupost públic municipal en publicitat i promoció del nou candidat. A més, ¿més Mandarins? no gràcies !!!