Publicitat
Segrià · 1 d'Octubre de 2010. 17:06h.

Menys mossos a Ponent

El SAP-UGT denuncia la pèrdua de 17 efectius

Menys mossos a Ponent

El conseller d'Interior, Joan Saura, passa revista a una formació de Mossos d'Esquadra

El sindicat SAP-UGT ha lamentat "la darrera pèrdua d’agents de Mossos d'Esquadra a la Regió Policial de Ponent". En un comunicat, han denunciat que "al darrer concurs de trasllats dels agents en pràctiques per part del Departament d’Interior, només s’han ofert 4 places per les terres de Lleida. Això fa que es perdin 17 efectius que realitzaven servei a les comissaries de Lleida, Mollerussa, Balaguer, Borges Blanques, Cervera, Tàrrega i Ponts".
 
En aquest sentit, manifesten que "aquesta pèrdua de Mossos d’Esquadra repercuteix directament en la seguretat dels ciutadans i en la dels propis agents que veuran reduït el número de patrulles al carrer, i el temps de resposta als possibles requeriments augmentarà".
 
"Tenint en compte la geografia i situació de les terres de Lleida, no es pot justificar el número d’agents necessaris partint de la ràtio entre aquests i els ciutadans, en primer lloc perquè el territori és molt extens i difícil de cobrir amb una sola dotació, i en segon lloc perquè un nombre important dels ciutadans de la regió no es troba empadronat i no comptabilitza a les estadístiques del departament", han indicat des del sindicat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jordi, Martorell, 03/10/2010 - 13:26

Doncs cap problema, que fitxin 17 xarnegos mes a la propera convocatoria. Els cos es ple de xarnegos, ja no ve d'aqui.

#1 CABRA, Casiponent, 01/10/2010 - 17:33

Això pasa per estirar mes el braç que la maniga . Tothom ho va dir el desplegament es massa important per deixar-ho en mans del polítics que tenim (a banda i banda) Això es feina de la mateixa policia , però mude molt inagurar policies Ara ho pagaran els ciutadans i els policies,