Publicitat
Barcelonès · 26 de Març de 2013. 19:57h.

Miniparcs a Barcelona

Més de 500.000 euros per "dignificar" vuit espais públics

Miniparcs a Barcelona

Una imatge de l'actuació al Carmel

L'Ajuntament de Barcelona ha finalitzat la "urbanització i dignificació" de vuit espais públics que es trobaven "degradats o en desús". El consistori ha invertit 580.000 euros en les obres que han durat una mica menys de quatre mesos.

El programa del Pla de Microurbanitzacions s'ha concretat en la recuperació de l'espai públic a la cruïlla de la carretera del Carmel i el carrer de Mühlberg (Horta-Guinardó), annex a la plaça d'Isop (Horta-Guinardó), espai públic sota el Viaducte de Vallcarca (Gràcia), espai públic a la Colònia Castells (les Corts), Ca l'Alier (Sant Martí), espai públic annex a la plaça de Sarrià, i la Granja Ritz i el fondal i entorns de Vallbona a Nou Barris.

L'objectiu del consistori és arribar a una vintena d'actuacions. Les millores que s'han fet als llocs públics recuperats han estat: netejar els espais, la col·locació de mobiliari i jocs infantils, la plantació d’arbrat, arbusts i entapissats, la construcció de pistes d’esport, la preservació d’espais d’interès arquitectònic o mediambiental, l’arranjament de parets mitgeres o ubicació d’aparcaments de motos i en algun cas, la instal·lació de sistema Wi-Fi i senyalització.

Paral·lelament, s'ha endegat el Pla Buits, que posa a disposició d'associacions i entitats sense ànim de lucre 19 solars municipals que no tenen un ús previst a curt termini. Fins ara ja s'han presentat 34 projectes per gestionar i dinamitzar aquests espais amb projectes d'interès social.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat