Pla d'Urgell · 23 de Novembre de 2009. 11:56h.

Mollerussa té un assessor censurat per la Sindicatura

L'organisme va denunciar "greus deficiències comptables" en una empresa d'on era gerent

Mollerussa té un assessor censurat per la Sindicatura

L'alcaldessa de Mollerussa, en una imatge d'arxiu

L'ajuntament de Mollerussa (PSC) compta amb els serveix d'Enric Vicente com a assessor jurídic extern des de febrer de 2008, una tasca que en principi havia de cobrir només per una baixa de cinc mesos. La seva vinculació laboral oficial és per acudir els dilluns al matí al consistori. Aquest assessor, juntament amb la militant socialista Alexandra Cuadrat,factura per hores els seus serveis que han arribat a pujar conjuntament fins a més de 7.000 euros mensuals.

Vicente apareix involucrat en un acomiadament improcedent quan assessorava l'Ajuntament de Lleida que li pot costar fins a 600.000 euros a la Paeria en un cas que el Tribunal Constitucional va dictar la sentència 9/2006 de 16 de gener de 2006.

A més, Enric Vicente apareix en l'informe que la Sindicatura de Comptes va elevar al Tribunal de Cuentas per les irregularitats detectades a l'empresa de serveis comunitaris de l'Ajuntament de Lleida entre els anys 1999 a 2003. En aquell informe, el síndic Alexandre Pedrós va exposar les "greus deficiències comptables detectades" o "les debilitats en el control intern" en una empresa on Vicente n'era el gerent".

L'empresa va ser dissolta el 2004 després de generar una forta tempesta política a la capital de Ponent. Durant la presentació de l'informe del Síndic al Parlament, alguns diputats com Dolors Batalla de CiU  van qualificar la situació de greu i "preocupant" o Àngels Olano del PP va considerar l'informe encara massa suau per la gravetat dels fets descrits.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jo mateix, Mollerussa, 24/11/2009 - 07:53

Pepito, si no s'ajunten CiU i ERC, és per que ERC te les mans lligades amb el PSC, perquè perdrien la cadira el Sr. Gilabert, el Sr. Àngel Vidal i tants altres vividors de la diputació.

#4 Pepito, Mollerussa, 23/11/2009 - 14:20

Això ja no és pot aguantar més. Aquests sociates ens endollen els sues amics delinquents a pagar entre tots.
Per la dignitat de Mollerussa, mocio de censura!
Sense por ERC CiU feu fora els españols del nostre ajuntament i demostreu que podeu anar junts.

#3 Pere Garcia, Lleida, 23/11/2009 - 14:05

SEINSA va ser un pufo molt serio. Per això va plegar Siurana i Vicente surt en molts sumaris i marrons.

#2 Josep de Pardinyes, Lleida, 23/11/2009 - 14:00

El Sr. Enric Vicente, és un excel·lent professional que mai ha estat gerent de l'empresa de Serveis Comunitaris de l'Ajuntament de Lleida. Una mica de rigor si us plau

#1 Internet és llibertat!, Cosmos, 23/11/2009 - 13:55

Amb els fiscals que hi ha hagut, que han ignorat sempre els tripijocs dels sociates, com no s'anaven a creure intocables? Però ha arribat internet i això no saben com comprar-ho, oi?