Barcelonès · 4 de Juliol de 2010. 11:12h.

Montilla no posa la mà al foc per García-Bragado

El president 'traspassa' a l'Ajuntament la responsabilitat per l'hotel del Palau

Montilla no posa la mà al foc per García-Bragado

L'extinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado

El president de la Generalitat, José Montilla, no posaria la à al foc per l'extinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García Bragado. En una entrevista a l'Avui, Montilla ha dit que "és un excel·lent professional. No és militant del PSC, com vostè sap".

El president, però, ha traspassat a l'Ajuntament la responsabilitat per l'hotel del Palau. "En tot cas, aquesta pregunta l'hauria de traslladar a l'alcalde de Barcelona, perquè jo ni dirigeixo ni tutelo la política municipal. Però pel que sé, no crec que hagi fet res d'irregular", ha afegit.

En canvi, Montilla ha dit que "evidentment" posaria pel conseller d'Edonomia, Antoni Castells. "va fer el que va creure convenient, i que va ser comparèixer primer davant del jutge i després al Parlament", ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Metropol, Bcn, 05/07/2010 - 11:23

Coneixem la trajectoria dels que han fet coses i dels que nomes parlan , avui en dia els organs de decisió estan plens dels que nomes parlan , els que votem tampoc posarem la ma al foc per ells, cal estar informat sr Montilla, no nomes per el partit

#3 Pere, Barcelona, 05/07/2010 - 10:26

Coneixent om és el personatge i com ha aprofitat l\'administracio per endollar gent i treure beneficis, no m\'extranya que en Montilla s\'en desmarqui.

#2 Ciudadanista, Barcelona, 04/07/2010 - 19:53

Si Montilla no pone la mano es porque sabe del personaje. Es el mismo que dijo a las AAVV de Les Corts que desestimaba las alegaciones contra de la recalificación del MINIESTADI para construir 1.624 pisos según acuerdo con Laporta. Habrá sorpresas.

#1 RAMON EL FARAON, bcn, 04/07/2010 - 18:15

RAMON NO QUERIA TRABAJAR,Y SE HIZO DEL PSC PARA TRINCAR.EN EL AJUNTAMENT I EN LA GENERALITAT PONER EL CAZO Y LLENARLO HASTA REVENTAR.ANTES SOCIALISTA AHORA ELITISTA,CON LA XUSMA DE A PIE YA NO SE QUIERE JUNTAR.