Barcelonès · 21 de Gener de 2011. 19:19h.

Montserrat Tura recorre a Ciutadans pel Canvi

Fitxa dos exdiputats de l'entitat propera a Pasqual Maragall

Montserrat Tura recorre a Ciutadans pel Canvi

Toni Comín, amb Montserrat Tura, en una imatge d'arxiu

Montserrat Tura ha decidit confiar la responsabilitat de la seva campanya de cara a les primàries que l'enfrontaran amb Jordi Hereu a dos exdiputats de Ciutadans pel Canvi, Àlex Masllorens i Toni Comín, propers al sector partidari de Pasqual Maragall, i a l'exdirector de campanya de Joan Laporta, Xavier Roig. L'exconsellera de Justícia recorre així a l'entitat que es va associar amb el PSC, davant la manca de suport de l'aparell del partit.

Roig, que també va ser cap del gabinet de Pasqual Maragall a l'alcaldia de Barcelona, dirigirà la campanya de Tura, mentre que Àlex Masllorens serà la seva ma dreta i el coordinador de campanya. Per la seva banda, Toni Comin ha estat l'encarregat de negociar les condicions de la campanya amb l'equip del rival de l'exconsellera a les primàries, Jordi Hereu. Entre d'altres coses ha concretat el cara a cara dels dos candidats a encapçalar la llista del PSC a Barcelona.

Comín ha estat diputat del Grup Socialistes-Ciutadans pel Canvi i professor de Ciències Socials a ESADE. És Llicenciat en Filosofia i Ciències Polítiques i pianista.

Masllorens és periodista i escriptor. Actualment és administrador judicial de l'ONG Intervida. Va ser director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i diputat al Parlament de Catalunya entre el 1999 i el juny del 2006. També va ser membre de la ponència de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, membre del Consell de la Informació de Catalunya, patró de la Fundació Futur (empresa d'inserció social i laboral).

Ha estat vicepresident de Justícia i Pau, membre de la junta directiva d'ACNUR a Catalunya i cap del Departament de Migració de Càritas de Barcelona. Autor dels llibres La herencia política y humana de Enrique Tierno Galván (1985), El Quart Món (1991) El Cuarto Mundo (1993) , Informe sobre la immigració (1995), Desastre a la 525 (Premi Pere Quart d'Humor i Sàtira 2004) i El poeta indecente.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Barcelona, 24/01/2011 - 13:16

Quina inteligència la del PSC!!! Com que veuen que l'Hereu està a punt de caure, i amb ell tot el partit, fan un debat públic Hereu-Tura! D'aquesta manera, tota la resta de candidats desapareixen... Bravo per l'estratega de la campanya!

#3 Raimunda, Bna, 21/01/2011 - 19:59

El teu fracàs Tura sera el triunf de la democràcia i l'higiene al nostre Ajuntament i a la nostra Diputació, volem ventilar aquelles sales de les mateixes families de sempre. A més a més sera el fracas del teu estil ambiciós, prepotent, de voler ser tot a tot-hora, i acaparar-ho tot.

#2 Ciudadanista, Barcelona, 21/01/2011 - 19:48

Si Tura forma su equipo con gente de Maragall y Laporta queda claro lo que puede esperarse de ella: más de lo mismo. El Ayuntamiento de Barcelona necesita políticos anticorrupción y antidespilfarro, que cuiden los intereses de los ciudadanos; necesita la ética y el sentido común de CIUTADANS.

#1 Ramon, Barcelona, 21/01/2011 - 19:41

Simbargüenses! Ciutadans pel Canvi està contra cap mena de canvi a la ciutat. Volen perllongar el règim sociata fins els 36 anys... and what I'll run around you brown woman. Ciutadans pel Canvi... de sofà. Simbargüenses!