Publicitat
Tarragonès · 23 de Novembre de 2012. 16:09h.

Mor atropellat per un tren el pare d’Ariel Santamaria

Daniel Santamaria va ser regidor del primer ple de l’Ajuntament de Reus després de la restauració de la democràcia

Mor atropellat per un tren el pare d’Ariel Santamaria

Ariel Santamaria, en una imatge d'arxiu

Un tren ha atropellat mortalment aquest matí l’exregidor del PSC de Reus Daniel Santamaria, pare de qui fou regidor de la CORI, Ariel Santamaria, l’Elvis de Reus. L’accident ha passat a Salou, en un dels passos a nivell que travessen la via del tren pel mig de la ciutat, concretament el que està situat al carrer de Gandesa.

La mateixa família de la víctima, de 67 anys, ha confirmat als mitjans de comunicació la seva identitat. A hores d’ara s’està investigant si l’home ha travessat les vies amb la barrera abaixada. A causa del sinistre, la circulació de trens de la línia R16 de Rodalies ha quedat interrompuda durant unes dues hores, temps durant el qual s’ha establert un servei alternatiu per carretera.

Daniel Santamaria va ser regidor del primer ple de l’Ajuntament de Reus després del restabliment de la democràcia, entre els anys 1979 i 1983. La família ha explicat que l’home havia anat a comprar el diari a primera hora del matí. El fill de la víctima, Ariel Santamaria, va ser regidor a l’ajuntament de Reus per la CORI en l’anterior legislatura.

Des del govern de Salou s’ha lamentat aquesta nova víctima en un punt delicat. A Salou hi ha nombrosos passos a nivell amb barreres que han causat un gran nombre de morts en l’última dècada. El pla Eix Cívic preveu desdoblar la línia per acabar amb aquests passos, però des de l’any 2000 només se’n ha executat un 35%.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Gerard, Barna, 24/11/2012 - 03:09

M'imagino que el tren venia de Cambrils. DEP.

#1 Pera , Riudoms, 23/11/2012 - 23:51

Com tothom, ignoro com ha anat la cosa, però si et surt un fill com aquest, amb la quantitat de bajanades que ha arribat a dir, no pots ser pas gaire feliç. Ho sento per per el pobre home.

#1.1 Jordi del Egido, Castelldefels, 14/02/2014 - 16:43

Regidor que "tenia pebrots" de plantar cara públicament al govern municipal: rodes de premsa,enxampar l'Empar Pont (ERC) i l'Eduard Ortiz (PSC), ridiculitzant-los...mentre CIU i PP callaven. Joan Anton Verge (PSC),no donarà exemple com professor. En Lluis Miquel Perez (Alcalde) es posava NERVIÓS!