Publicitat
Vallès Oriental · 16 de Juliol de 2012. 16:33h.

Mor un exdirigent de CDC

Albert Serra, expresident comarcal i exregidor de Parets del Vallès

Albert Serra i Piquer, destacat militant de CDC de Parets del Vallès, ha mort aquest dilluns als 69 anys d'edat. Serra havia estat conseller nacional i president comarcal de CDC, i regidor de CiU a l'ajuntament de Parets del Vallès en la primera legislatura. L'enterrament serà aquest dimarts 17 de juliol, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve de Parets del Vallès.

Casat, pare de 3 fills i avi de 2 néts, era arquitecte tècnic en la vida professional. Actualment estava jubilat. Era un gran aficionat al ciclisme -va ser membre fundador de l'Associació Ciclista Parets l'any 1976- i gran amant de la vida familiar, el qual sabia compaginar amb la política.

L'Albert era una persona molt participativa en les activitats que el col·lectiu de Convergència Democràtica de Catalunya de Parets del Vallès. Era el pare de l'actual representant del Baix Vallès al comitè comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya, Albert Serra i Pou.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Joan Bague, Girona, 17/07/2012 - 00:14

Un patriota de pedra picada i una gran persona. Persones com aquesta han fet i fan que CDC tingui la solvencia i el prestigi que te.
Un amic seu de Girona