Baix Llobregat · 1 d'Agost de 2012. 17:02h.

Mor un home ofegat a Castelldefels

Les condicions el bany eren òptimes

El Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya ha rebut avís aquest matí, a les 10:09 hores, de la mort d’un home ofegat a la platja de la Pineda del municipi de Castelldefels (Baix Llobregat), a l’alçada de la confluència de l’avinguda 11 de Setembre i del passeig marítim de Castelldefels.
 
Segons les primeres informacions, l’home, d’una edat aproximada entre 55 i 60 anys i que anava sense documentació, hauria estat passejant per la platja des de les Botigues en direcció Gavà i al entrar a l’aigua hauria caigut desplomat.

El servei de socorrisme que s’encarrega de les platges de Castelldefels, i que tot just començaven el torn de vigilància, l’hauria portat fins la sorra, ja inconscient, i automàticament haurien avisat al telèfon 112, encarregant-se de l’atenció a l’home fins l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM ha passat l’avís a la Policia Local de Castelldefels que s’ha presentat al lloc dels fets amb 2 patrulles. En el moment de l’incident, a totes les platges de Castelldefels onejava la bandera verda i les condicions pel bany eren òptimes.
 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat