Cerdanya · 17 de Juliol de 2010. 21:53h.

Mor una parella gran en un accident de tot terreny

El matrimoni tenia 70 i 69 anys respectivament


Aquesta matinada els Mossos d'Esquadra han rebut denúncia de desaparició d’una parella d’edat avançada. Un dels fills s’ha presentat a la comissaria de Berga i ha informat que els seus pares, veïns de Terrassa, es trobaven passant uns dies en la seva casa de Bagà (Berguedà) i no en sabien res des de dimecres. El tot terreny familiar tampoc es trobava a la casa.
 
A partir d’aquí, a les set del matí, s’ha iniciat un ampli dispositiu de recerca on han participat els familiars, voluntaris, l’helicòpter de Bombers, Bombers de Guardiola de Berguedà, els GRAE i deu patrulles de Mossos d'Esquadra: serveis regionals, Unitat d’intervenció de Muntanya (UIM) i agents de seguretat ciutadana de dues comarques.
 
La recerca principal s’ha fet des de Bagà fins el Coll de Pal. Passades les 12:30 hores una patrulla de Mossos ha visualitzat al fons d’un terraplè un vehicle accidentat que ha resultat ser el dels desapareguts. Es trobava en un punt proper a la carretera BV4024 punt quilomètric 23.5 però al terme municipal de Alp, a la comarca de la Cerdanya.
 
El grup de recerca ha baixat fins al lloc, ja en la comarca de la Cerdanya, i han localitzat les dues persones mortes: Pere PLL, de 70 anys, i Rosa LLB, de 69 anys. Tot apunta que el tot terreny circulava per una pista forestal i ha patit una sortida de via amb caiguda per un torrent.
 
L'Autoritat Judicial ha delegat l’aixecament a Mossos. La UIM ha rescatat les dues persones finades i amb l’helicòpter s’han traslladat fins al parc de Puigcerdà i després a l’hospital de la mateixa població.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat