Barcelonès · 18 de Juliol de 2012. 13:43h.

Multes als que vagin amb putes a Barcelona

L'Ajuntament dóna llum verda a l'enduriment de l'Ordenança Cívica

Multes als que vagin amb putes a Barcelona

Prostitutes, en una foto d\'arxiu

L’Ajuntament de Barcelona ha fet avui un pas més per abordar el fenomen de la prostitució a l’espai públic. La Comissió de Presidència ha donat llum verd a la tramitació de la modificació de l’Ordenança de Mesures per Fomentar i Garantir la Convivència Ciutadana a l’espai públic de Barcelona, que es portarà a l’aprovació definitiva en el Plenari del Consell Municipal del proper dimecres 25 de juliol.

A falta d’una legislació superior, la modificació del text normatiu forma part de l’estratègia global de ciutat impulsada pel Govern Municipal per donar resposta a aquest fenomen que es dóna a l’espai públic i que en molts casos suposa una vulneració dels drets humans més fonamentals i l’aprofitament de les condicions socials de marginalitat en què es veuen immerses moltes persones.

La prohibició d’exercir la prostitució al carrer ja estava prevista en l’Ordenança de convivència vigent des de fa sis anys. La modificació que ara s’impulsa busca clarificar millor l’àmbit d’actuació municipal, posant sobretot l’accent en la lluita contra la demanda i les formes que promoguin el seu consum.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Gerard, Barna, 20/07/2012 - 09:39

Si són diputats i caps de grup parlamentari també o només si són uns pàries que van amb putes barates sense capacitat per escalar?

#10 Josep Pages Canaleta Cardedeu, cardedeu, 20/07/2012 - 00:56

Séneca moltes persones no Valoren prou la gran feina que fam les putes . moltes vegades ala Força de mafies . Sense PUTES Tindrien moltes més VIOLACIONS Violadors en potencia . Amb la Crisis ara ja moltes més putes i son Catalanes i castallanes

#9 Jordi, Pineda de Mar, 19/07/2012 - 16:16

A vore, és el mateix nar amb putes que anar de putes?
O sigui, que si vaig "amb" la mare del ministre xxxx, em poden multar.
Però si vaig "de putes" a fornicar amb qui sigui, cap preoblema? és això??
jajajaja

#8 Séneca, Barcelona, 19/07/2012 - 12:35

(i 2ª part) Una cosa és evitar l'indecéncia al carrer (Rambles, polvos a la Boqueria) o a les carreteres, de dia i a la vista de tothom, i un altre és turmentar als ciutadans en pocs mitjans i que necessiten desfogar-se. Hi ha molts homes sols i sense parella. Voleu que violin a les nostres filles?

#7 Séneca, Barcelona, 19/07/2012 - 12:31

Hipòcrites! I els anuncis de putes a La Vanguardia o a El Periódico; i els de matinada a 8TV? Perquè se'ls subvenciona amb diners públics si promouen la prostitució? O és que empre s'ha de donar pel cul als pobres que han d'anar amb meuques barates i al carrer? Fariseus, podrits, dictadors! SEGUEIX: