Publicitat
Vallès Occidental · 3 d'Octubre de 2012. 09:44h.

Navarro deixa l'alcaldia de Terrassa

El candidat del PSC al·lega que “Catalunya necessita 24 hores de compromís"

Navarro deixa l'alcaldia de Terrassa

Pere Navarro

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat i primer secretari del partit, Pere Navarro, ha afirmat que “Catalunya necessita 24 hores de compromís, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya ens hi juguem massa”, i és per això que ha anunciat que deixarà l’alcaldia de Terrassa després del 25 de novembre i ha proposat Jordi Ballart com al seu substitut.

A l'assemblea que l'agrupació local del partit ha celebrat a Terrassa, Navarro ha assenyalat que “en aquests moments, Catalunya necessita un candidat del PSC a la presidència de la Generalitat les 24 hores del dia per defensar les seves idees, les seves propostes, per defensar que aquesta gran majoria que estic segur que existeix a Catalunya ens doni suport el dia 25 de novembre a les eleccions. I Terrassa es mereix un alcalde les 24 hores del dia, en una situació en què el que cal és que hi hagi una persona treballant les 24 hores del dia al costat dels terrassencs i les terrassenques, construint el seu futur”.

Segons el candidat socialista, “en aquesta situació, les persones que exercim un servei públic hem de tenir uns valors. I em semblen especialment destacables dues qüestions. Per una banda, el compromís amb totes aquelles persones que m’han donat confiança, amb els ciutadans i ciutadanes de Terrassa, i amb els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Els catalans i les catalanes es mereixen que lluitem perquè tinguin un millor Govern que resolgui els problemes”.

“Per altra banda, l’honestedat, cabdal no només en l’exercici de la política, sinó en la vida personal. L’honestedat és imprescindible amb els ciutadans, amb el partit, amb el país i amb un mateix. Vull exercir aquest compromís i vull exercir aquesta honestedat”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pepetu, Catallufa (de moment), 04/10/2012 - 11:39

No home, no! Que no la deixi! Que farà més endavant? Si no surt President de Catalunya (com diu ell), com es guanyarà la vida? De fet ja ho sé, amb algún càrrec assignat pels de P$COE però pagat amb diners públics...

#1 maria, Terrassa, 03/10/2012 - 11:04

Ah.... feia d'alcalde?