Publicitat
Tarragonès · 25 de Març de 2015. 13:23h.

Neix un partit impulsat per immigrants a Salou

Està integrat per llatinoamericans de diferent procedència, així com catalans i espanyols

Neix un partit impulsat per immigrants a Salou

Imatge de la presentació del partit

Unidos Salou Costa Dorada és el nom del nou partit que s’ha creat a Salou de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Està impulsat principalment per ciutadans d’origen llatinoamericà de diversa procedència, encara que també hi figuren catalans i espanyols.

“No som un partit d’immigrants, som un partit de ciutadans de Salou que estem decebuts amb la manera com han governat els partits tradicionals” explica el seu cap de llista, Ignacio Duran, d’origen dominicà, però que porta ja 15 anys vivint al municipi.  

Les credencials de Duran són les de molts dels integrants de la formació. Immigrants o fills d’immigrants de països com Cuba, Colòmbia, Argentina, República Dominicana o Equador, però que ja porten molt de temps vivint a Salou, una població amb un 40% d’immigrants. Per això destaquen que són, principalment, “fills de Salou”.

La formació té bones expectatives de cara als comicis, en els quals esperen treure representació. Tot i presentar-se com un partit més, és evident que la formació té la intenció d’aglutinar el vot llatí, que és molt nombrós al municipi. Precisament, creuen que aquest 40% d’immigració no es veu reflectida a l’actual plenari.

“En altres eleccions alguns col·lectius com el cubà o el dominicà hem donat suport a alguns partits, però estem cansats que ens enganyin”, apunta el candidat a l’alcaldia. Els últims comicis van fer confiança a CiU, el partit de l’actual alcalde, Pere Granados, una opció que ja no veuen factible de cara al present. 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#15 Una de Salou, Tarragonès, 26/03/2015 - 19:04

Salou no té ni immigrants, sols té borratxos que venen, fan el botellot amb alcohol portat de fora, embruten, emmerden, es pixen, trenquen la jardineria i el mobiliari urbà, impedeixen dormir als veïns i foten el camp... i l'endemà tornem a començar amb uns altres més borratxos que els anteriors.

#14 Jordi, Salou, 26/03/2015 - 10:31

Caldria agra¨r al Loby hoteler tot això veus que passa COlom quan et vens al de fora per guanyar unes eleccions a les segÚEnts et foten fora

#13 Kropotkin, Vic, 26/03/2015 - 08:46

Catalanes y espanoles? Jua, jua, jua,...

#12 Carlos Gomez, Bcn, 26/03/2015 - 02:18

Aquest pais sera normal quan hi hagi a la presidencia de la Generaltitat una dona negre, sudaca, lesbiana,mare soltera i a mes a mes de´esquerres.
I sense aquesta TV3.

#12.1 Clara Dowe, Solsona, 27/03/2015 - 11:56

Molta sort doncs a ta mare quan es presenti.

Carlos, busca una feina.

#11 karkamal, La Marca Hispànica, 25/03/2015 - 23:54

Quin és el problema? No són immigrants, són catalans perquè viuen i treballen a catalunya. O no?
Què passa? que només em d'acceptar com a "nous catalans" als musulmans qur pertanyen a organitzacions subvencionades per la generalitat?

#11.1 prades, reus, 27/03/2015 - 10:34

Catala es el que viu, treballa a Catalunya i es SENT catala.
Els altres son residents a Cat , de altres nacionalitats i punt.
Ull amb la demagocia barata.

||*||