Publicitat
Baix Camp · 30 de Juliol de 2008. 15:43h.

Nova esquerda entre PSC i ICV

Inicitiva discrepa del pla territorial de Nadal per al Camp de Tarragona

Nova esquerda entre PSC i ICV

Daniel Pi amb Joan Saura

El diputat al Parlament per ICV Daniel Pi i els dos regidors d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Reus, Ernest París i Pilar Pérez, discrepen obertament del Pla Territorial del Camp de Tarragona elaborat pel departament de Política Territorial i Obres Públiqes que dirigeix el conseller Joaquim Nadal, del PSC. El Pla, presentat fa pocs dies, és ara en fase d’informació pública i de presentació d’al·legacions però segons ICV-EUiA el document té "mancances importants" i, a més, "s'oblida de Reus", la segona ciutat per nombre d’habitants del Camp. A més, diputat i regidors consideren que el projecte del Tramcamp, un tramvia que hauria d’unir els nuclis de població més importants del Camp (Tarragona, Reus, Valls, Salou, Vila-seca, Cambrils) en el projecte es planteja com una solució a vint anys quan, per ICV-EUiA, aquesta hauria de ser una qüestió del tot prioritària. 

Els socis del Govern tripartit afirmen a més que el Pla Territorial presentat per Política Territorial i Obres Públiques és un retrocés en relació amb les expectatives inicials, almenys pel que fa a la ciutat de Reus, que considern que surt clarament perjudicada en favor de Tarragona i Valls. En aquest sentit consideren discriminatori que Tarragona arribi a tenir cinc estacions urbanes de ferrocarril, mentre que Reus fins i tot es quedarà sense la que té.

A més de les qüestions relatives al transport i a les comunicacions, ICV-EUiA tampoc està d’acord en les infraestructures relatives a l’abastament d’aigua i a l’estalvi hídric. Per tot plegat, el grup d’ICV-EUiA preveu presentar al·legacions per les que espera comptar amb el suport dels altres partits reusencs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Meliq Salau, Reus, 31/07/2008 - 00:35

Nadal es un prepotent i un caciq Ho sap tothom El que passa es que el president li te por
Si depengues d'aquest paio no desapareixerien les províncies per les vegueries
Per cert que el Penedes ha d'estar a la vegueria Camp-Penedes.i no pas a la de BCN

#1 Ramon, Barcelona, 30/07/2008 - 16:52

Després de la nació catalana, qui té més raons per tenir-li moltíssimes ganes al PSC és el PSUC o com n'hi diguin ara.