Publicitat

El PPC es marca guanyar a la ciutat per primer cop en unes municipals

Objectiu Badalona

Albiol, amb Rajoy i Sirera, durant un acte electoral a Badalona

El president del Grup Popular a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha estat reelegit president del PP de Badalona, en un procés en el que es va presentar únicament la seva candidatura.

García Albiol afronta aquesta nova etapa juntament amb una junta integrada per 23 persones i amb algunes cares al front d’alguns dels càrrecs més importants, com és el cas de la secretaria general, que ha estat assumida per l’empresària Núria Rojas. El també empresari Rafa Flores ocupa el càrrec de vice-secretari d’organització i l’advocat Juan Carlos Sánchez és el  nou vice-secretari Electoral.

Xavier García Albiol ha assegurat que afronta aquesta nova etapa amb el repte més important que ha tingut al llarg de la seva trajectòria política: “convertir  Badalona en la primera gran ciutat de Catalunya a on el PP guanyi les eleccions municipals”.

García Albiol ha estat president del PP de Badalona des de l’any 1991 - amb l’excepció d’un període de quatre anys -, i ha aconseguit millorar els seus resultats electorals en totes les convocatòries d’eleccions municipals. L’any 91 va aconseguir ser el primer regidor popular a l’Ajuntament i en l’actualitat presideix un Grup municipal format per 7 regidors, de manera que se situa a només dos regidors de guanyar les eleccions municipals.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 pep, Badalona, 22/08/2009 - 12:45

La PxC te molta presencia a Badalona, això que fa 4 dies que s'ha montat a Badalona.

El PP perdrà vots, però també ho farán CiU i PSC. Ha sortit una enquesta que diu que PxC treurà 4 o 5 regidors

#12 Pep, Badalona, 10/08/2009 - 14:41

La presencia de PxC en badalona es cada vez mas real.
Ultimamente han inundado el barrio de Llefià con su propaganda y en todos los bares y asociaciones se comenta que PxC dice lo que la gente de la calle piensa. El primer partido perjudicado será el PP.

#11 Santiago, Badalona, 28/07/2009 - 09:57

A Albiol de hecho le importa un rábano la política. Es un simple superviviente de su propia inutilidad. Sin la política no serviría ni para palo de escoba. Y por supuesto que tampoco sirve para la auténtica política.

#10 Ramon, Barcelona, 28/07/2009 - 01:01

Els espanyols que viuen a Catalunya no votaven socialisme. Sempre van votar Espanya. És per això que, mentre que el PSC no va ser lerrouxista, Can Zam feia baixar entre 10 i 20 punts la participació a les nacionals.

#9 elconquistador, spaincity, 27/07/2009 - 23:55

Adelante PP, este es el primer paso para ganar en esa región que nos ha salido respondona! Vamos Albiol, todos los españoles de bien estamos contigo, Badalona sera otra ciudad que será reconquistada!!