Publicitat
Segrià · 7 d'Octubre de 2011. 19:17h.

Obres a Alguaire quan no fa ni dos anys de la seva inauguració

La Generalitat ultima els treballs d'adequació per acollir nous touroperadors

Obres a Alguaire quan no fa ni dos anys de la seva inauguració

L'aeroport d'Alguaire, en una foto d'arxiu

A l'aeroport d'Alguaire s'estan duent a terme treballs d'adequació per acollir nous touroperadors quan encara no fa dos anys de la seva inauguració. L'aeròdrom va ser inaugurat al gener del 2010. Les obres finalitzaran la primera quinzena de novembre. El Departament de Territori i Sostenibilitat té fins ara acords amb tres touroperadors per a la pròxima temporada d’hivern, que preveuen transportar uns 37.000 passatgers.

Els treballs consisteixen principalment en la formació de nous espais i la reordenació dels existents per tal de respondre a les necessitats operatives de la touroperació i, en concret, a la relacionada amb l’esquí, que requereix moure un considerable nombre de viatgers, amb l’equipatge corresponent, en un curt espai de temps.

En concret, les principals tasques són: formació d'una nova àrea de facturació amb sis mostradors; instal·lació d'un nou punt de seguretat i control de passaport; creació d’una nova àrea de sortides amb una carpa de 415 m2, dues portes d’embarcament, dues zones de cafeteria i espai per a 400 persones assegudes; formació d'un nou espai d'arribades; instal·lació d'una carpa al vestíbul en la part terra i adequació de l'aparcament de vehicles.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 ramon, barcelona-c, 09/10/2011 - 23:12

El titular hauría de ser positiu i quan diu .......quan encar no fa ...etc es absolutament negatiu . No ho puc entendre .
Després llegeixes comentaris i confirmes com la Vehmencia obnubila el cervell , si existeix clar.Pobre país i pobre gent.

#3 Rogeli Martí, Almenar, 09/10/2011 - 12:15

Senyors, l'aeroport de Lleida-Alguaire està BUIT !!!!


Es que no us voleu enterar?...

#2 Walzer, BCN, 08/10/2011 - 15:58

Ahh! Quina llàstima que no puguem donar la culpa a Madrid!! Finalment, aquí passa el mateix que a Ciudad Real o a Castellò. I jo que em pensava que erem diferents! (i millors)

#2.1 Segimon, Barcelona, 09/10/2011 - 00:36

Castelló: 0 passatgers

Ciudad Real: 1.413 passatgers el juny de 2011.

Lleida: a més dels vols regulars, contracte amb l'operador Neilson per a traslladar 16.500 passatgers britànics durant la temporada d'esquí.

#1 Kropotkin, Vic, 07/10/2011 - 20:16

Es comprensible. Cuando lo construyeron, ya sabían que nadie lo iba a usar... Jua, jua,jua...

A ver asi nos entendemos, estas cosas se construyen para lo que se construyen... Jua, jua, jua,... Anda, que si me contrataran los de Fitch o Moody's, la que se iba a liar. Jua, jua, jua,...