Publicitat
Alt Urgell · 17 de Setembre de 2008. 16:29h.

Obres al túnel del Cadí per a la pròxima temporada d'hivern

El cost de les reformes supera els dos milions d'euros

Obres al túnel del Cadí per a la pròxima temporada d'hivern

El túnel del Cadí

El Consell d’Administració de Túnel del Cadí ha adjudicat aquest dimecres les obres que permetran pavimentar de nou els 53.000 m2 de sòl del túnel i els seus accessos, per un valor de 2,38 milions d'euros. Aquesta actuació dotarà el túnel d’un nou asfaltat que afavorirà una major adherència dels vehicles i una reducció del soroll produït pel fregament dels pneumàtics. Els treballs començaran a finals d’aquest mes i estaran enllestits abans que comenci la temporada d’esquí.

Pel que fa a l’accés nord, l’actuació s’estendrà des de la boca del túnel fins l’àrea de peatges. A la zona sud, també es pavimentarà fins uns 250 metres a partir de la boca, així com la plataforma per a camions amb mercaderies perilloses.
 
El nou asfaltat comptarà amb una capa especial que afavorirà una major adherència dels vehicles que hi circulin i comptarà, així mateix, amb característiques sonorreductores, per tal de minimitzar el soroll produït pel fregament dels pneumàtics. En total, la superfície a asfaltar és de 53.000 m2.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat