Publicitat
Anoia · 29 de Juliol de 2011. 12:08h.

Obres de millora al túnel del Bruc a partir del 3 d'agost

Un carril estarà tallat fins el 10 d'octubre

El Ministeri de Foment emprendrà a partir del proper dimecres, dia 3 d’agost, obres de millora als dos tubs del túnel del Bruc, situat a l’autovia A-2, a Barcelona.  
 
L’execució de les obres, a les que s’hi ha destinat una inversió de 12 milions d’euros, es durà a terme tractant de minimitzar tant com es pugui els seus efectes en el desenvolupament de la normal circulació.  
 
Les obres al tub esquerre del túnel consisteixen en el reforçament estructural mitjançant la instal·lació d’una malla d’acer i el posterior gunitat.  
 
Les obres al tub dret consisteixen en la demolició del fals sostre i la conversió del sistema de ventilació a longitudinal.  
 
Per a l’execució de les obres al tub esquerre és necessari tallar-lo a la circulació permanentment entre el 3 d’agost i el 10 d’octubre, mentre que les obres al tub dret s’executaran amb posterioritat a aquesta darrera data i només durant els períodes nocturns.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 02/08/2012 - 13:15

q mantenimiento ni q leches, no se hace el mantenimiento de un tunel cada dos años pq si. Bloquear el tunel con la excusa de unas obras en agosto es una forma de obligar a muchas personas a ir por la autopista y pagar. Ya q de otra forma no lo harian, es de cajon.

#6 Tom-p, Barcelona, 29/08/2011 - 23:38

FOMENTO tiene el record mundial de incompetencia por este túnel. Los mismos chapuzas de Renfe-Cercanías, AVE, y otros desastres que padecemos hace años. Tendrían que ir todos a la carcel por el daño que causan y su contribución al desastre economico nacional con sus superchapuzas y derroches!!!

#5 Laura, Barcelona, 29/08/2011 - 13:23

Jo baixo cada dia a Igualada, i és horrible, l'altre dia una hora de caravana en un trajecte que és fa en uns 20 min. tirant a la llarga! És denunciable! Cada x anys fan el mateix i aquesta vegada no era justificable!

#5.1 pepe, andorra, 02/08/2012 - 13:16

pues claro q lo hacen cada año o dos años, es una tactica para inflar las ganancias de las autopistas de pago, si bloqueas la A2, muchas personas no querran estar atascadas y se iran por la autopista. Claro q mientras haya tontos, los listos vivirán. Sobre todo el q ha decidido sobre estas obras.

#4 florcita, igulalada, 28/08/2011 - 18:54

yo trabajo en colbato y estamos 28 de agosto y todavia esta cerado el tunel y se monta un atasco de 1 hora
y ai mucho problemas para ir atrabajar con el bus

#3 Dolors , Igualada, 03/08/2011 - 18:51

Espero que les obres siguin definitives, ja que sempre esta amb obres sino per una cosa una altre...
Els que treballem volem carretres bones i segures i aniria bé que les obres amb vies de tanta circulació es fessin al vespre no a les hores puntes.
Gràcies.