Publicitat
Baix Penedès · 4 de Juliol de 2014. 18:03h.

Ofensiva contra l’estelada al Vendrell

Desapareixen 34 banderes independentistes penjades en fanals dels barris marítims

Ofensiva contra l’estelada al Vendrell

Imatge d'una de les estaldes del Vendrell

Un total de 34 banderes estelades han estat despenjades de diferents fanals als barris marítims de Sant Salvador i Coma-ruga, al Vendrell (Baix Penedès). Segons ha informat l’agrupació de l’ANC en aquest municipi, les banderes van ser retirades en una sola nit fa pocs dies i desconeixen qui va ser l’autor dels fets.

Les estelades havien estat posades per la mateixa ANC en fanals tant dels dos barris marítims com de la carretera que va del centre del Vendrell a Sant Salvador. En canvi, les que es troben en fanals del nucli del Vendrell segueixen totes al seu lloc.

Josep Maria Llasat, coordinador de l’ANC al Vendrell lamenta la “intransigència d’alguna gent que no vol diàleg i que només es dedica a atacar el que els altres fem”. Llasat ha comminat els autors “a posar les seves pròpies banderes enlloc d’anar traient les que no els agraden”.

L’estiu passat, la presència de banderes estelades a les platges del Vendrell ja va aixecar algunes crítiques de turistes provinents de la resta de l’estat espanyol. Des de l’ajuntament del Vendrell han afirmat que no són els responsables de la retirada de les banderes, afegint que aquest és un joc en el qual no volen entrar. 

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#46 Óscar, el Vendrell, 18/08/2014 - 01:56

He crecido en la zona del Vendrell, donde tengo una casa. Este verano he invitado a amigos de otras zonas de España a pasar unos días, me he visto obligado a explicarles que esto no es Hernani ni Rentería. Por suerte, me han tenido a mí para explicárselo, quien no lo tenga, dará media vuelta.

#45 albert, el vendrell, 27/07/2014 - 11:47

Com veí del Vendrell, lamento que el ajuntament es posi de genolls davant peticions de visitants intransigents, i que com a tal visitants hauriem de aceptar i compendre els sentiments del poble que visitan. La resta son tics imperialistes. A L´ESTIU TOTS AMB LA TOVALLOLA ESTELADA.

#44 Pope, BCN, 07/07/2014 - 11:51

Que vagin treient les banderes. Més negoci per els comerços xinesos que en venen quantitats.

#43 JosepPagèsCARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 07/07/2014 - 10:04

Lo que tindrien que treura son totes les Banderas de España ´, dels Ajuntaments Catalans al no ser la Bandera de Catalunya aixis de facil Cremar banderes Espanyoles es fer justicia poetica

#42 jordi , bcn, 06/07/2014 - 10:09

aixo es el que tindriem que fer totes les persones normals de catalunya., fer retirar aquestes banderes als que per desgracia no entenen , que tot aixo es ilegal. comen'ant per els de e noticies que de diari en te poc i acabant per el gover del sr * per dir algo arturo mas que es lamentable.