Publicitat
Barcelonès · 21 de Març de 2011. 21:25h.

On són les sigles del PSC?

Hereu comença la precampanya sense el logo del partit

On són les sigles del PSC?

Imatge de l'acte sense les sigles del PSC

L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció pel PSC, Jordi Hereu, ha començat la precampanya electoral, de cara a les properes eleccions municipals, sense les sigles del seu partit.

L'alcaldable dels socialistes catalans ha participat aquest dilluns en una trobada amb representants de sectors vinculats a la Gent Gran, al Teatre Sant Andreu (SAT), on, ni al rètol de darrere d'Hereu ni al faristol des d'on ha fet els parlaments, no s'han pogut veure les sigles del PSC. En canvi, sí es podia llegir el lema "Jordi Hereu. Tot per Barcelona".

L'alcalde es va imposar a Montserrat Tura en unes eleccions primàries, el passat mes de febrer, en les quals no va comptar amb el suport de la direcció del partit i sí amb la de la Federació de Barcelona. El candidat ha assegurat que "evidentment" entre els membres de la llista electoral hi haurà persones que van donar suport al seu rival en les primàries socialistes. Sense pronunciar els seus noms, ha confirmat també que independents, d'alguns d'ells ja s'han fet públics els noms i d'altres es poden afegir en breu, formaran part de la candidatura socialista.

Els quatre que es donen per confirmats són les escriptores Anna Maria Moix i Rosa Regàs, l'arquitecte David Mackayy l'exsecretari general del Ministeri d'Indústria, Joan Trullén.

Hereu també ha comentat l'anunci del regidor responsable de Mobilitat, Francesc Narváez, que no estarà a la llista socialista i deixa de ser regidor socialista després de cinc mandats consecutius.

L'alcalde ha assegurat que es tracta d'una "decisió parlada fa molt temps" i que "Francesc Narváez és un actiu i una persona que ha servit i espero que seguirà servint a aquesta ciutat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Aitor, L'H, 23/03/2011 - 18:57

Juas, juas, juas... potser els aniria millor als socialistes presentant de candidat un sofà. No es sol dir que els socialistes guanyen a Barcelona encara que presentin a un sofà? Més carisma que l'Hereu sí que tindria...

#8 Maria , Barcelona, 22/03/2011 - 14:21

No es recorda de la marca: PSOE. No està de moda. Intenta vendre que Hereu és una altra cosa, diferent de la Chacon , el Bustos, el Corbacho, Fogué, la Manuela ..Però, ara ja no ens pots enganyar. tots sou igual. Treballeu pel mateix: Espanya.
Trias és el canvi.El futur per Barcelona.

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/03/2011 - 13:50

El brillante candidato promotor de la consulta sobre la Diagonal huye de las antes preciadas siglas porque sabe que ahora quieren decir.
P Ponerlas, S significa, C Cag....

#6 andreu, bcn, 22/03/2011 - 11:48

jo crec que és una forma d'intentar fer campanya amb aquesta formula a partir del dia 28 de març una vegada entri en vigor al nova redacció de la LOREG amb aquesta formula es preten fer burla a la llei i segir fent precampanya electoral, sinó temps al temps

#5 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 11:35

O sigui, jajaja, el PSOE era de dretes perquè Espanya incomplia Maastritch de cap a peus i llavors van venir els del PP, que interpreto que deuen ser d'esquerres perquè van crear més llocs de treball que la resta d'Europa sencera. Però el dretà Zapatero ha tornat a enfonsar-ho tot.