Publicitat
Tarragonès · 28 de Gener de 2015. 12:54h.

Operació policial contra el frau fiscal a Tarragona

Més de 20 detencions d’una xarxa criminal

Operació policial contra el frau fiscal a Tarragona

Imatge de l'operació policial

Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i la policia francesa estan realitzant aquest dimecres una operació conjunta contra el frau fiscal en diferents municipis de la demarcació de Tarragona. Fins ara s’han realitzat escorcolls a Tarragona, Torredembarra, el Vendrell, Creixell o el Perelló, a les Terres de l’Ebre.

Segons ha confirmat el conseller d’Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, l’operatiu és contra una organització internacional que es dedicava a defraudar l’IVA de la hisenda francesa a través de la compra i venda de cotxes de luxe. El frau podria pujar a 20 milions d’euros.

Espadaler ha avançat que és preveu que es facin un total de 15 escorcolls en domicilis de Tarragona i les Terres de l’Ebre, tot i que l’operatiu es podria estendre a altres zones de Catalunya i l’Estat. Fins al moment s’han practicat una vintena de detencions per delictes contra la hisenda pública i el blanqueig de capitals.

A la capital de la província s’ha fet un escorcoll en un despatx d’advocats de la Rambla Nova, mentre que a Torredembarra s’han detingut diverses persones en un prostíbul regentat per francesos. Al Vendrell també s’ha practicat una detenció a primera hora del matí, al carrer Prat de la Riba.

El dispositiu està dirigit per l’organització europea Eurojust, tot i que la porta el jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona. L’organització comprava els vehicles a Alemanya a través de societats que emetien factures falses a Espanya, Bulgària o Romania.

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 zenaida, Barcelona, 29/01/2015 - 00:37

Como España entera( Catalunya incluida) tiene unas leyes garantistas con los delincuentes...
Aquí estamos rodeados...de norte a sur y de este a oeste...los malos en la calle cometiendo delitos y los buenos a pagar y aguantarlos...y a callar...pq si no dicen q eres facha!!!

#1 Pere, Tarragona, 28/01/2015 - 16:35

Com és que totes les organitzacions criminals les tenim en aquest país?

#1.1 Lluis, BCN, 28/01/2015 - 19:02

Pere: Sera l'efecte contagi dels Pujol?