Publicitat
Baix Empordà · 28 de Març de 2013. 15:26h.

Palamós incrementa un 38% les escales de creuer

El port espera rebre més de 30.000 passatgers

Palamós incrementa un 38% les escales de creuer

Un creuer a Palamós

El port de Palamós preveu aquest any una temporada positiva amb l’arribada de 36 creuers i aproximadament 31.500 passatgers les escales de creuer s'incrementen un 38% i se situen al nivell de la temporada 2011, la millor d’aquest port  fins ara. Onze creuers de companyies europees i americanes visitaran per primer cop l’enclavament palamosí.

"Unes xifres molt positives que reafirmen la consolidació d’aquest port de la Costa Brava com a port escala de creuers a la Mediterrània occidental i, que per setè any consecutiu el posicionen com a segon port de Catalunya en aquesta activitat", assenyala la Generalitat.

Una de les característiques d’aquest any és l’arribada d’un 42% de creuers de luxe. Aquests vaixells són de petit format i porten entre 200 i 500 passatgers. La resta de vaixells que han de venir tenen major capacitat de passatge i porten entre 1.000 i 1.800 turistes.

Les companyies europees i  americanes que visitaran enguany el port de Palamós i la seva destinació turística portaran 11 creuers que faran l’escala inaugural en aquest enclavament.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat