Publicitat
Vallès Occidental · 20 de Desembre de 2011. 10:45h.

Passejada contra el gaseoducte

Un centenar de persones es manifesten contra una infraestructura que causarà "efectes molt greus"

Passejada contra el gaseoducte

Imatge de la passejada

Un centenar de persones van participar el passat diumenge dia 18 a la passejada per la zona on es construeix el Gasoducte Martorell-Figueres a Sant Julià d’Altura i el Bosc de Can Deu, organitzada per diverses entitats ciutadanes i organitzacions polítiques, entre les quals l’Entesa per Sabadell.

La passejada va servir per informar a les persones assistents sobre les característiques del gasoducte, entre les quals el fet que "aquesta infraestructures es construeix única i exclusivament per abastir Europa del gas provinent del nord d’Àfrica i no per a subministrar gas ni al Vallès ni a Catalunya i el fet que el seu traçat creua pels principals espais naturals amb més valor del Vallès". "En conseqüència rebem els efectes negatius del pas del gasoducte sense rebre’n cap benefici", lamenten.

Els i les assistents van poder comprovar els "enormes estralls que la seva construcció està ocasionant als camps de Ca n’Argeleguet, a Sant Julià d’Altura i al Bosc de Can Deu, arrasant tot el que troba al seu pas en una franja de 30 metres d’amplada, amb uns efectes molt greus a les pinedes i alzinars de la zona".
 
També van poder contrastar "els impactes reals del gasoducte amb les falsedats fetes públiques pel govern municipal a l’afirmar reiteradament que l’impacte sobre el Bosc de Can Deu seria mínim. Així com la indignació per l’actitud antidemocràtica dels governs municipals per no haver informat en cap moment a la ciutadania dels efectes reals del gasoducte".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, Sabadell, 20/12/2011 - 18:07

Segur que el 100 manifestans tenen gas a casa seva ??
Una bona manifestació seria que és donguesin de baixa de la companyia del gas.

#2 Daserrout, BCN, 20/12/2011 - 15:44

La cultura del NO està instal·lada a Catalunya. Si als argelians els hi peta no subministra gas, aquesta canonada servirà per què ens arrivi gas de Rusia. Aquest centenar de persones són un pél ignorants. Jo vull tenir garantit gas per dutxar-me i per cuinar. Cuinar amb foc a terra és molt incòmode.

#1 Angela, Mataró, 20/12/2011 - 14:19

Adam Alonso del PP de Mataró seria capaç d'encadenar-se a un arbre per evitar que el tallessin. El seu compromís amb el medi ambient i la qualitat de vida és molt gran. Estic segura que serà un polític amb molt futur

#1.2 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 20/12/2011 - 15:58

Vols dir que no t'has confós de nom? O bé ell s'ha confós de partit? El pp no era aquell que volia fer el transvasament ? El que va gestionar el cas prestige com el cul? (hilillos de plastilina). El que fa macro-autopistes a eivissa quan no calen i hotelassos a peus de platja?... No cola noia!