Publicitat
Barcelonès · 12 de Gener de 2011. 21:41h.

Per al PPC "el final d'etapa del PSC ja és una realitat"

Alberto Fernández considera que les primàries entre Tura i Hereu confirmen "la crisi" dels socialistes

Per al PPC "el final d'etapa del PSC ja és una realitat"

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

Alberto Fernández Díaz, president del Grup Municipal popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha comentat que "l'anunci de Montserrat Tura com a candidata a unes primàries contra Jordi Hereu confirma la greu crisi interna del PSC".

Per a Alberto Fernández, "el primer és Barcelona i l'últim són les primàries del PSC, l'únic que fan aquestes primàries és confirmar que la gestió d'Hereu ha estat nefasta, i que l'actual alcalde és només la punta de l'iceberg del cansament de 32 anys d'un mateix govern municipal socialista ".

El president Popular considera "Hereu i Tura dues cares de la mateixa moneda i representants d'un projecte esgotat i fracassat". En aquest sentit, destaca que "el problema del PSC no és de candidats, sinó d'un govern municipal se li ha escapat Barcelona de les mans".

Finalment Alberto Fernández, ha assegurat que "el final d'etapa del PSC és ja una realitat al marge de qui sigui el seu candidat a les Eleccions de Municipals de maig".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep M., barna, 13/01/2011 - 18:40

Si, si, un final d'etapa. Pero aquest es pensa que la nova etapa la dirigirà ell. Pobre home, encara no sap que ell no hi pintarà res, que a Catalunya el PP serà un partit marginal, com sempre.

#1 Intrépido, Barcelona, 13/01/2011 - 09:41

Creo sinceramente que Alberto Fernández sería un buen alcalde para Barcelona. Regeneraría esta ciudad, si se ciñe a lo que predica en su programa, claro. Hace falta alguien que haga realmente frente a los problemas reales.