Publicitat
Gironès · 21 de Gener de 2013. 14:25h.

"Per una pantalla gegant per la selecció espanyola no hauríem donat explicacions"

L'alcalde de Girona lamenta que el jutge hagi considerat que es van "excedir" contractant el tren per la Diada

"Per una pantalla gegant per la selecció espanyola no hauríem donat explicacions"

Puigdemont, durant la roda de premsa d'aquest dilluns

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha lamentat que si l'Ajuntament hagués contractat una pantalla gegant per seguir qualsevol partit de la selecció espanyola "no hauríem d'haver donat explicacions a cap jutge".

El jutjat contenciós número 1 de Girona ha decidit "estimar en part" el recurs presentat per la Delegació del Govern espanyol a Catalunya contra l'Ajuntament de Girona. Així, el jutge ha considerat que el consistori gironí ha "excedit" el seu àmbit competencial contractant un tren per a la participació de ciutadans a la manifestació de la Diada.

Tot i això, també ha vist, segons la sentència, "la intenció d’aconseguir beneficis de caire polític o electoral" en la conducta de la Delegació del Govern a Catalunya. D'aquesta manera, el magistrat creu que s'ha malbaratat recursos humans i econòmics.

El jutge ha condemnat les dues parts a pagar les despeses del procés judicial i ha decidit anul·lar el decret mitjançant el qual l'Ajuntament de Girona va contractar els trens per a la manifestació.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va declarar el passat 14 de gener al jutjat després de la denúncia posada per la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna. Puigdemont va criticar llavors que s'estigués gastant el temps i els diners dels contribuents per "manies ideològiques o polítiques".

Puigdemont, aquest dilluns després de fer-se pública la sentència ha lamentat mitjançant Twitter que "si haguéssim contractat una pantalla gegant per seguir la selecció espanyola no hauríem d'haver donat explicacions a cap jutge".

Imatge de la manifestació de la Diada

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 ojoaldato, Barcelona, 22/01/2013 - 00:05

Tenía entendido que las pantallas gigantes para ver a la "roja" las pagaba una empresa audiovisual privada.

#4 Pepe, Barcelona, 21/01/2013 - 20:08

L'alcalde de Girona és un exemple del munt d'alcaldes ineptes que hi ha per Caralunya.

#3 Anicet, Lleida, 21/01/2013 - 19:30

·

L'Oriol Junqueras mai no ha hagut de donar cap explicació a cap jutge per les pantalles gegants que l'ajuntament de Sant Vicenç dels Horts instal·la i paga perquè els veïns i veïnes del municipi puguin veure "la Roja".

#2 Victor, BCN, 21/01/2013 - 18:04

... aquest jutge deu estar a nómina: quina sentencia deu meu!