Publicitat
Maresme · 23 de Març de 2009. 16:15h.

Pineda prova una piscina antimeduses

El cost de la instal·lació és de 6.500 euros més el manteniment

Pineda prova una piscina antimeduses

Una imatge de la instal·lació de la piscina antimeduses

La platja de Pineda de Mar és la seu d'una prova pilot per aconseguir una zona de bany sense la presència de meduses. A la platja de Poblenou s'ha instal·lat una piscina de gairebé 500 metres quadrats per comprovar l'efectivitat d'aquest sistema. Les piscines antimeduses estan formades per unes xarxes instal·lades al mar, subjectades amb uns ancoratges a la sorra i unes boies a la superfície.

L'any passat, la Creu Roja, l'entitat encarregada de realitzar la vigilància de la platja de Pineda, va atendre 739 persones per picades de meduses. A més, es va prohibir el bany cinc cops per la presència de meduses i es va hissar 11 cops la bandera groga de perill. El cost de la piscina antimeduses és de 6.500 euros, més un manteniment anual que ronda els 4.000 euros.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 eloi, barcelona, 24/03/2009 - 06:58

vereis pronto como para poner una toalla en la playa tendreis q pagar 2euros en Caldetas todo el pueblo está de zona azul mientras la desembocadura de la riera es un enorme lago de aguas negras que apestan a 1km. pero puedes pagar la zono azul por sms