Publicitat
Baix Camp · 29 de Juliol de 2010. 13:02h.

Planten Carretero per Laporta

La direcció al Baix Camp denuncia "manca de democràcia" a Reagrupament

Planten Carretero per Laporta

Carretero i Laporta, en una imatge d'arxiu

La directiva de Reagrupament al Baix Camp ha informat que "després de l’incompliment per part de la direcció actual dels acords presos en la tercera assemblea celebrada el passat 10 de juliol pel que respecta a la participació de l’associació en la Conferència Nacional del Sobiranisme, de la manca de capacitat mostrada per arribar a acords amb altres formacions o entitats i treballar per una candidatura independentista única i tranversal i havent fet gal·la d’una manca notable de democràcia, coherència i transparència a l’hora de confeccionar les llistes electorals que han de concórrer en una candidatura a les properes eleccions al Parlament de Catalunya contradient els principis bàsics que promou la pròpia associació, els signants d’aquest comunicat, membres de l’actual Comissió Executiva de Reagrupament al Baix Camp i actuant responsable i coherentment envers els nostres associats, presentem la dimissió irrevocable i posem els càrrecs a disposició de l’assemblea territorial".

"Així mateix, reiterem la nostra voluntat i il·lusió per continuar treballant per l’essència i els principis embrionaris de Reagrupament. Creiem fermament en els valors que originaren el moviment independentista i que ens han dut a somiar en una Catalunya amb Estat Propi", expressen.

"Considerem que el projecte independentista està per sobre de qualsevol personalisme i és així com continuarem treballant pel futur de la nostra nació. Defensem i subscrivim al cent per cent el manifest del Senat dels Notables promogut per Heribert Barrera, Agustí Bassols, Joan Blanc, Moisès Broggi i Oriol Domènech que considera indispensable per a la supervivència de Catalunya com a nació que, en el termini més breu possible, es constitueixi pacíficament, per via de referèndum, en un Estat independent integrat directament a la Unió Europea i, així mateix, ens adherim a Solidaritat Catalana i a la crida unitària per la independència com a via per assolir aquesta fita", conclouen.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 carracuca, barcelona ESPAÑA, 31/07/2010 - 01:26

y del otro deunidó, el expresi culerota se piensa que todo el monte es orégano en esto de la política y que los que están bien aposentados en el cortijo de la ciudadela, le van a dejar un hueco. ¿Quien pone la pasta para esta aventura?.

#19 carracuca, barcelona ESPAÑA, 31/07/2010 - 01:23

jajajajaj....esto es el descojone con todos estos grupúsculos de feria que quieren agarrarse a la mamella. ¿Este hombre habrá sido alguna vez feliz en su vida?, porque cada vez que veo su foto me parece que está de muy mala leche y cabreado, que careto

#18 Carrasclet, Girona, 30/07/2010 - 11:05

Sincerament, els que encara quedeu a Rcat no ho veieu??? Ja us han col·locat la Sandra Lomas (infermera del doctor) de número 4 per bcn i encara hi creieu? Com teniu els nassos de criticar els que marxen per dignitat? Quin fàstic!

#17 Ex-reagrupat Baix Camp, Reus, 30/07/2010 - 10:44

No són 5 els que marxen, són molts més. Al Baix Camp no teníem cap llista esperant el vist-i-plau del Doctor, ni la teníem ni la tenim. A Reagrupament hi ha molt bona gent però té un problema de lideratge. El futur és la unitat i Rcat no la vol...

#16 Jordi B, BCN, 30/07/2010 - 06:39

Si vols l'independència REAGRUPAMENT, refusa imitacions i olles de grills.