Publicitat
Anoia · 19 de Gener de 2011. 14:40h.

Plataforma per Catalunya presenta 7 candidaturas a l'Anoia

Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Piera, Hostalets de Pierola, Rubió y Masquefa

Plataforma per Catalunya presenta 7 candidaturas a l'Anoia

Josep Anglada, amb dos dirigents de PxC de l'Anoia

Dimarts passat va tenir lloc l'assemblea local de PxC Anoia, amb la presència del president del partit, Josep Anglada. En la mateixa es va aprovar la presentació de set candidatures a la comarca per a les municipals de maig, que seran les d'Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Piera, Hostalets de Pierola, Rubió i Masquefa. Es va informar que estan a punt de tancar-se les de Calaf i Capellades.

El delegat local d’Igualada i coordinador comarcal, Robert Hernando, va fer un repàs dels resultats de la comarca a les últimes eleccions al Parlament, on PxC va aconseguir a l’Anoia un 3.60% dels vots, percentatge que li hagués donat entrada directa al Consell Comarcal.

També es va acordar que la delegació local de cada municipi confeccionarà les seves pròpies llistes i escollirà els seus respectius caps de llista que s'aniran presentant en societat en les properes setmanes.

Per la seva banda, el president de PxC, Josep Anglada, va comentar que "l'Anoia necessita un partit que defensi primer a la gent de casa, sou una comarca molt castigada per la xacra de la desocupació” i va assenyalar “és clar que la vostra comarca necessita un canvi, i vosaltres, els homes i les dones de PxC a l’Anoia heu demostrat que teniu capacitat de treball, sacrifici i preparació més que suficient per liderar aquest canvi que tant demanden els vostres veïns".

També els va recordar que "Plataforma per Catalunya es presentarà en unes cent localitats a les eleccions municipals de maig i posarà la cara vermella a d’altres que es fan dir partits i que tan sols són productes de màrqueting que apareixen només cada quatre anys i no tenen cap militància".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 POSULLOAM, Igualada, 12/05/2011 - 07:55

Doncs jo els penso votar, estic fart de veure els carrers plens de moros que envaeixen els parcs i col.lapsen els Serveis Sanitaris i Socials. L´ajuntament és el primer lloc on acudeixen aquesta gent per demanar, si hi troven un mur, no tenen més remei que fotre el camp.

#9 pelimiki, vilanova del cami, 22/01/2011 - 23:05

Vilanova del cami te necesita.
Te esperamos con los brazos abiertos

#8 jordi PxC, Tarragona, 21/01/2011 - 12:16

andreu (igualada), tu ets tan curtet com tots els independentistes, el primer xarnego ets tu, si no et sents espanyol veste'n al Marroc, igual t'hi trobaràs millor.

#7 Carles, Igualada, 20/01/2011 - 08:58

Aneu parlant de independencia i d'aquí a res estaras amb xilaba. Per mi també es una gran noticia que pxc sigui a Igualada.

#6 andreu, igualada, 20/01/2011 - 00:05

ui si quina gran noticia un altre partit espanyolista que no veu que els primers inmigrants són els xarnegos com vosaltres??? però bueno a tot porc li arriba el seu sant martí ;)

vota patriotisme! vota solidaritat catalana!

#6.1 jo mateix, igualada, 24/05/2011 - 10:26

enrecordat qui va pujar el pib entre les decades del 60 i 90 , igualment crec que s´ha de ser molt ruc ,fer aquesta comparació quan els ajudaran a ells abans que tu ,encara que tens part de rao no la tens tota.lo primer es lo primer aixo no treu que pugui aver independencia o no ,les arrels saps