Publicitat
Barcelonès · 26 de Novembre de 2014. 14:03h.

Plega l'arquitecte de Can Vies

El PPC assegura que és "per raons polítiques"

Plega l'arquitecte de Can Vies

Imatge de Can Vies

El líder del PP barceloní, Alberto Fernández, ha demanat, en declaracions de Barcelona FM, explicacions a l'alcalde Xavier Trias sobre "la renúncia per raons polítiques, el passat 30 de maig, de l'arquitecte encarregat de l'enderroc de Can Vies tal com recull l'expedient al qual ha tingut accés el Grup Popular".

El document de renúncia recull el següent text "Que amb data d'avui, cesso/em en la meva/nostra intervenció professional en els treballs consignats”. Motius de la renúncia: "Les obres queden paralitzades en data 30/05/14 per motius polítics aliens a l'execució d'aquest [...] l'accés a la mateixa a la constructora per executar les proteccions necessàries per a deixar l'obra paralitzada en [...] seguretat. Es realitza la renúncia per la impossibilitat d'exercir les funcions per a les quals ha estat designat ". "Que l'obra executada fins al moment és del 25% del total", s'afegeix.

En aquest sentit, Alberto Fernández ha denunciat que Trias "ha rebutjat sistemàticament l'acusació del Partit Popular i va cedir primer al xantatge dels violents en paralitzar l'enderroc de Can Vies, després va negar que existissin obres i activitats irregulars (barbacoes, concerts, festes...) a l'edifici i ara comencen a reconèixer-les però no paralitzen ni intervé per restituir la legalitat".

El president Popular ha denunciat que "s'estaven duent a terme obres dins de Can Vies sense permisos mentre l'Ajuntament ho negava". No obstant això, el mateix Govern Municipal ha reconegut "haver començat a tramitar expedients tot i que aquests okupes infringeixen les normatives". Finalment, Alberto Fernández ha insistit que s'han de "paralitzar les obres irregulars i enderrocar immediatament l'edifici de Can Vies".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat