Publicitat
Barcelonès · 17 de Gener de 2011. 23:24h.

Portabella dubta de l'èxit electoral de Solidaritat

"És difícil que SI, individualment, pugui treure un resultat significatiu"

Portabella dubta de l'èxit electoral de Solidaritat

Portabella parla amb Uriel Bertran, ara a Solidaritat

Jordi Portabella, president del grup municipal d’ERC a l’ajuntament de Barcelona, considera que Solidaritat té poques opcions de treure un bon resultat a les properes eleccions municipals si es presenta individualment.

En declaracions al programa El món a RAC-1, Portabella ha afirmat que un possible pacte amb SI "no està liquidat. Encara hi ha converses i n'hi continuarà havent. Les enquestes no han de marcar la política ni les aliances, però del 0,33% de SI al 5% d'ERC hi ha molta distància, i hauríem de fer una reflexió de si som capaços de construir aquest tercer espai."
 
"És difícil que SI, individualment, pugui treure un resultat significatiu", ha afegit abans de dir que "val la pena continuar fent un esforç. Hem fet ulls clucs a alguna inconveniència que han dit. Les coses han anat evolucionat i encara han d'evolucionar més. En el punt en què es troben [les negociacions] no seria possible arribar a un acord". "Estem oberts a poder arribar a un acord que enforteixi l'independentisme a la capital del país".

D'altra banda, ha explicat que amb Ferran Mascarell "vàrem tenir converses duradores i consistents. No es va arribar a parlar de la incorporació, sinó d'un projecte renovador per Barcelona". "Aquestes converses s'han produït però no s'havia arribat a parlar del número a la llista. M'imagino que Mascarell tenia una inquietud que volia mirar d'expressar a un lloc o altre. [...] No ho trobo criticable", ha dit.

Portabella també ha parlat de l’enquesta de RAC1 i La Vanguardia per les municipals de Barcelona: "Em sobta la diferència de 10 punts entre Tura i Hereu, que a Barcelona serien 150.000 vots. Això voldria dir que a tots els municipis de Catalunya guanyaria amb tots els regidors. Em sembla una diferència exagerada".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Barcelona, 18/01/2011 - 13:45

Home. difícil no és la paraula, és impossible ! A l'enquesta de La Vanguardia només treuen un 0,33% . En una enquesta de 600 persones això vol dir que només 2 han dit que votarien SI !!! Farien santament en pactar i donar suport al Portabella

#3 joan, manresa, 18/01/2011 - 11:21

El Casal,11,10h.--Millor dubtés del exit del seu partit,--per desgracia de tots,fotará altre patacada.--Tal com bufen els vents,i la que ens caurá,tornem a demanar una espectacular victoria sobiranista a la municipals.Només amb un mapa aclaparador de CiU,o ERc i SI,ens salvarem de la bota esp

#2 Carla, BCN, 18/01/2011 - 09:15

Si Gabriel ( Barcelona) es veu que no n'hi ha prou de ser una força parlamentària per soritr als telenotícies, continua igual que quan es donava l'explicació que només sortien les forces amb representació parlamentària.

#1 gabriel, Barcelona, 18/01/2011 - 01:03

Heu vist la qualitat de la informaciò a TV3 fent boicot a SI en la recerca de posicionaments sobre aquesta presa de pèl dels dèficits autonòmics?