Publicitat
Barcelonès · 22 de Març de 2011. 22:08h.

Portabella rep el suport de veïns de Sant Antoni

L'alcaldable d'ERC diu que "la força ciutadana ajuda a construir el tercer espai"

Portabella rep el suport de veïns de Sant Antoni

Portabella, amb membres de la plataforma veïnal de Sant Antoni que li dóna suport

Un grup de veïns del barri de Sant Antoni (Eixample) han constituït una plataforma per donar suport a la candidatura de l'alcaldable d'Esquerra, Jordi Portabella. Junts a Sant Antoni han anunciat que celebraran un acte de proximitat la setmana que ve que significarà l’adhesió formal i pública a la candidatura d’ERC+Rcat+DC.

Maria Lluïsa Beget, que encapçala la Plataforma, ha assegurat que “els veïns del barri necessitem un govern que tingui un projecte clar i que aporti solucions al nostre dia a dia, que ofereixi diàleg i sàpiga escoltar, que signifiqui un canvi d'estil per tornar a sentir il·lusió; no volem corrupció. Volem una ciutat  justa i generosa”.

L’alcaldable republicà, per la seva banda, ha agraït la iniciativa veïnal afirmant que “la força ciutadana ajuda a constituir el tercer espai", i ha avançat que la coalició independentista continua oberta.

Portabella ha explicat que “per primera vegada una candidatura incorpora de manera clara i real la presència i la implicació dels barris amb l’objectiu de prendre decisions de manera conjunta i coparticipada”.

Les persones aplegades al voltant de la plataforma “comparteixen el mateix objectiu de fer de Barcelona la millor ciutat on viure al millor pais del món. Una aliança forta i àmplia a favor d’un model progressista que sap escoltar les necessitats dels barris i de les persones”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc, BCN, 23/03/2011 - 00:11

Anant sumant !!!! Una gran notícia !!!!