Publicitat
Barcelonès · 9 de Febrer de 2012. 11:57h.

Portabella vol que l'Ajuntament pagui les multes pel CAT

Demana que es donin "instruccions als cossos de seguretat de no multar les persones que el duguin"

Portabella vol que l'Ajuntament pagui les multes pel CAT

Portabella, en una imatge d'arxiu

El grup municipal d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, que presideix Jordi Portabella, presentarà una proposició la setmana vinent a la comissió de Seguretat i Mobilitat per a que el consistori "es faci responsable de l’import de les multes motivades pel distintiu territorial CAT en els vehicles de motor fins que es resolgui la petició del Govern de la Generalitat al Govern de l'Estat Espanyol".

El text,al qual ha tingut accés e-notícies, insta el conseller d’Interior, Felip Puig, i el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Joaquim Forn, a "donar instruccions als cossos de seguretat, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana respectivament, de no multar les persones que duguin l’adhesiu del distintiu territorial dins de la placa de la matrícula del seu vehicle".

També demana que Interior que "dugui a terme les gestions pertinents amb el Govern de l’Estat per a que es modifiqui la normativa actual que regula les plaques de matrícula dels vehicles a motor per introduir el distintiu territorial CAT".

A més, reitera "el compromís de l’Ajuntament de Barcelona amb la inclusió del distintiu territorial en la matrícula del vehicles a motor, expressat en diverses ocasions des d’aquest consistori" i que "disposi d’adhesius amb el distintiu territorial CAT a totes les OAC per aquells ciutadans que vulguin sol·licitar-ne".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#28 be democrata, my friend?, 10/02/2012 - 21:16

Y yo quiero que las pagues tú, Portabella.
Venga, va. Hacemos un referendum con 2 opciones. Todo superdemocrático, ¿ok?
Dos preguntas:
1) Las paga Portabella; o
2) Las pagamos todos los ciudadanos porque Portabella lo ordena.
¿Vale?

#28.8 Al Kapone, guàrdia urbà normatiu, El Raval, 11/02/2012 - 02:55

#28.1

Però que obtusos sou alguns criticaires d'aquest web, (sobretot els emprenyats amb la cosa catalana, que també déu n'hi do; és com si m'emprenyo amb els francesos perquè són francesos, parlen francès i viuen afrancesadament, i al damunt visc allà, quin patir!). LES MULTES NO LES PAGARÀ NINGÚ!

#25 Batallé, Barcelona, 10/02/2012 - 00:06

Portabella: Paga tú las multas con tus dietas ful de 600 euros.

#24 Juanc, Barcelona, 09/02/2012 - 20:35

Un político que no respeta la ley debe dimitir y retirarse de la vida pública.

#24.1 Al Kapone, guàrdia urbà normatiu, El Raval, 09/02/2012 - 23:27

#24.1

Sí, i t'hi posarem a tu, amb aquest discurs de Carrero Blanco que esgrimeixes. Sort del nacionalisme català, perquè en cas contrari Catalunya ja no existiria .I menys si hagués de ser pel vostre respecte. Abans que tu, Portabella, Mas, López Tena o qualsevol altre català o catalana de veritat!

#21 alemany stolberg, tortosa, 09/02/2012 - 17:22

ostis, tu no t'oblidis les meves per alcoholemia i coca, gracies portabella et juro que et votaré.

#21.1 Al Kapone, guàrdia urbà normatiu, El Raval, 09/02/2012 - 23:40

#21.1

Les alcoholèmies reincidents i el test positiu de drogues aviat tindran pena de presó sense fiança. Fora denúncies per molestar la gent, i garrotada als perills públics...i als que no compleixin la llei de retolació comercial, almenys, en en la llengua del país. Que aquesta també és una Llei..

#20 DLM, Barcelona-España, 09/02/2012 - 16:36

Sr. Portabella, si tanto le afecta, hágase cargo Vd. de pagar todas éstas multas, claro está, con cargo a su propio bolsillo.

#20.1 Al Kapone, guàrdia urbà normatiu, El Raval, 09/02/2012 - 23:34

#20.1

De les multes se'n farà càrrec l'Ajuntament, que no pagarà ningú, perquè "no multem amb afany recaptatori", i la Guàrdia Urbana és pròpia. No tots som ases com els que va posar el tripartit. A la llarga, al carrer, o a fer serveis a Parcs i Jardins. Accentuarem el control a tunejats i quillos.