Publicitat
Maresme · 2 de Març de 2012. 17:10h.

PP, PxC i la CUP voten plegats a Mataró

L'Ajuntament suprimeix un càrrec de confiança que cobrava 60.000 euros anuals

PP, PxC i la CUP voten plegats a Mataró

La regidora de PxC durant el ple

L'Ajuntament de Mataró ha suprimit un càrrec de confiança, el de cap d’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana, després de l'aprovació d'una proposta conjunta promoguda pel Partit Popular, Plataforma per Catalunya i la Candidatura d’Unitat Popular. 

La supressió d'aquest càrrec, que suposarà un estalvi de 60.000 euros anuals, s'ha aprovat amb els 9 vots a favor de l'aliança entre el PP, PxC i la CUP i els vots en contra dels 7 regidors del govern (CiU). El PSC i ICV s'hi han abstingut.

L'equip de govern ja compta, a banda, amb 6 càrrecs més de confiança. La regidora de PxC, Mònica Lora, ha qualificat aquest nombre "excessiu". També ha argumentat que la supressió del Cap d’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana tot afirmant que "aquest és un càrrec posat a dit per interessos polítics i la vacant hauria de ser substituïda per algú de la plantilla de l'Ajuntament".

D'altra banda el govern municipal ha reconegut la "possible il·legalitat" de la Mesquita Mata-Rocafonda. Durant el ple s'ha arribat a l'acord que no s'instal·larà una nova mesquita a la ciutat i s'ha aprovat la moció de PxC que anul·larà el registre de parelles de fet.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 ignatius(conxorxa dels enzes), badalona, 03/03/2012 - 20:58

Aquests de Plataforma són l'expressió del feixisme de sempre. Fan servir eufemismes com per exemple que són identitaris i les mateixes tàctiques del feixisme de sempre: crear conflicte, rumors, mentides, etc.

#8 Rosadabril, bcn, 03/03/2012 - 15:54

Molt be Monica i us aseguro que a PXC hi ha molt més gent com ella, tant dones com homes i joves i grands. Miren X catalunya i per el que es humà.
Aquest que sempre diuen el mateix : que si espanyolistes, que si inmigrants, que si, mireu està pasant com a les consignes del tabac SOBREU. Visca PxC

#7 Rodrigo Diaz de Vivar, Cuenca (Castilla), 03/03/2012 - 15:18

Anglada DIMITE!!!!
Esta chica ojo lo que vale...

Mónica Lora Presidenta Nacional YAAAAA!

#6 Votant de CiU, CAT, 03/03/2012 - 11:29

Això és indignant! Aquests anti-catalans haurien de marxar de Catalunya! Van contra els interessos dels catalans, están conxorxats amb Madrit!

#6.1 josepxicot, Barcelona, 03/03/2012 - 20:32

Feu el mateix que fan els socialistes,que creieu
que Catalunyaés el vostre casal,o com diuen a
Andalucia "vuestro cortijo",vosaltres fora de Catalunya,VIVIDORS I LLADRES.Sou la peste
política,feu molt de mal a aquesta regió espanyo
la.Fora l ´Estat de les Autonimies.

#5 marta, Mataró, 03/03/2012 - 09:46

Aquesta noieta es impressionat, molt espavilada.