Publicitat
Barcelonès · 23 de Març de 2011. 13:21h.

Precampanyes d'última hora

Tots els grups municipals fan publicitat abans que el 29 de març quedi prohibit per la llei

Precampanyes d'última hora

Publicitat per a les municipals del 22 de maig a Barcelona

Quan queden exactament dos mesos per a les eleccions municipals del 22 de maig, l'alcaldable del PSC, Jordi Hereu; el de CiU, Xavier Trias; el del PPC, Alberto Fernández; el d'ICV, Ricard Gomà; i el d'ERC+RCat+DC, Jordi Portabella, ja han iniciat la precampanya electoral -amb anuncis en busos o estacions de Metro-, ja que el proper el 29 de març és el data límit per fer propaganda i no incomplir la Llei Orgànica de Règim Electoral General.

La legislació vigent estableix que els partits només podran demanar el vot en els quinze dies habilitats per a la campanya, el dijous 5 de maig; però en canvi es poden fer campanyes genèriques fins el dia 29.

La candidatura de Jordi Hereu ha posat cartells als autobusos amb el lema "Tot per Barcelona". Iniciativa, l'actual soci de Govern del PSC, també s'ha sumat a fer campanya en autobusos per promocionar el nou candidat Ricard Gomà sota el lema "Fer política mirant als ulls de la gent".

Per la seva part Trias, ja ha iniciat la segona fase precampanya per a les municipals, que té per lema ‘Tu & Trias’ i que s’adreça a tots els ciutadans per construir ciutat amb cartells en anuncis als autobusos, a les estacions de metro i a tanques publicitàries.

El PP també ha iniciat una campanya en una cinquantena d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) amb el missatge electoral del grup municipal del PP "Recuperem Barcelona".

Per últim, Esquerra també ha posat en marxa una campanya on 50 persones repartides per tota la ciutat de Barcelona explicaran matí i tarda el projecte del Tercer Espai -ERC+RCat+DC- per a la capital catalana. Aquests 50 informadors dialogaran amb els ciutadans i recolliran les idees i propostes de la gent per tal d’incorporar-les al projecte.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 ramon , barcelona-c, 23/03/2011 - 22:59

Pietat Pietat no si us plau que direu d'aqui 7 setmanes ??, HORROR HORROR

#6 enteradillo lópez, Barcelona, 23/03/2011 - 22:20

em sembla que el dia 28 han de parar i no hi poden tornar fins al 6 segons la nova interpretació de la llei que fa la Junta

#5 josep, Barcelona, 23/03/2011 - 17:53

Ep, aqu?i ha un error! Els ?s que ja han comen? a pagar busos i metro a tort i a dret son els de CiU, PSC i el PP. Sembla que alguns encara els duren els diners del Palau per anar fent campanyes car?simes!

#4 toni, barcelona, 23/03/2011 - 17:45

Acabo de rebre a la bústia un mapa de Barcelona gegant a tot color amb la típica carteta del nostre alcalde Hereu, que jo crec que val una fortuna. És que no serveix per res ,per mirar la foto , i dir Ahh una foto , i la llences a la paperera. Quina pasta que es gasten aquests socialistes!!

#3 Ramon, Barcelona, 23/03/2011 - 16:34

Home, Esquerra no fa campanya perquè està massa ocupada dient pestes del número 2 de la seva candidatura.