Publicitat
Maresme · 22 de Febrer de 2011. 15:27h.

Premià de Dalt estalvia un milió d'euros

L'Ajuntament redueix el deute un 10%

Premià de Dalt estalvia un milió d'euros

Joan Baliarda, en primer terme, en una foto d'arxiu

 L'Ajuntament de Premià de Dalt ha estalviat un milió d'euros i ha rebaixat el deute en un 10% com a conseqüència de les mesures d'ajustament econòmic que va posar en marxa el consistori liderat per Joan Baliarda al 2008.

El regidor d'Hisenda, Josep Triadó, ha valorat “molt positivament l´esforç dut a terme per tothom. La reducció del deute és important i rebaixar-lo més d'un milió d'euros en la situació econòmica actual que es pateix a nivell mundial no és gens habitual perquè comporta moltes dificultats”.

Baliarda ha afegit que “en el cas de Premià de Dalt eixuguem part del deute sense retallar cap servei a la ciutadania perquè és la bona gestió econòmica la que ens permet ara tirar endavant aquestes actuacions municipals que de ben segur suposaran un augment de la qualitat de vida dels veïns”.

El consistori maresmenc ha anunciat que invertirà de forma imminent 934.000 euros, un 60% de l´actual romanent –que és d'1.700.000 euros- en diferents actuacions. Així, amb aquest prop d'un milió d'euros es renovarà l'enllumenat públic (exterior i interior, a les dependències municipals) amb una inversió de 500.000 euros i amb subvenció de l´Institut Català de l´Energia (ICAEN).

També es reforçarà l'aposta pels Plans d´Ocupació amb 100.000 euros d'inversió que completaran els 200.000 euros que ja estan en funcionament per a contractar veïns del municipi en situació d'atur; s'actualitzaran els parcs infantils amb 150.000 eurosi es faran obres de millora a la nau industrial de la brigada, a la seu de la policia local (planta baixa de l'edifici consistorial de la plaça de la Vila) i als consultoris mèdics.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat