Publicitat
Tarragonès · 20 de Març de 2013. 10:42h.

Prestigiar la política

L'Ajuntament d'Altafulla promou una campanya divulgativa entre els alumnes del municipi

Prestigiar la política

Els alumnes a l'Ajuntament. Foto: Clara Pere

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyat del regidor d’Esport, Activitat Física i Turisme d’Altafulla, Guillermo Alonso, i del secretari de l’Ajuntament, Francisco de Sales Salinas, d’entre altres representants municipals, han donat la benvinguda aquest dimecres a l’Ajuntament a un total de 45 alumnes de 3r de Primària de l’escola La Portalada. Es tracta d’una campanya divulgativa que s’organitza des del consistori conjuntament amb els centres educatius del municipi, per acostar la política municipal als escolars.
 
Consisteix en una visita guiada on el secretari de l’Ajuntament, Francisco de Sales Salinas, i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ensenyen les instal·lacions del consistori i expliquen el funcionament de l’administració local des de dins, la composició política del consistori amb el Govern i l’oposició i que sàpiguen que la ciutadania pot participar en la presa de decisions polítiques o en l’elaboració de normatives municipals, mitjançant les consultes populars, les audiències públiques, o bé, a través d’al·legacions als punts debatuts en les sessions plenàries.
 
La visita es complementa amb un torn de preguntes on els alumnes formulen diferents qüestions als representants municipals, que principalment s’han basat en l’enllumenat públic, l’arranjament de voreres, parcs infantils, l’ampliació de llibres de la biblioteca del centre, i la instal·lació de gespa artificial a l’estadi municipal Joan Pijuan d’Altafulla, entre d’altres.
 

Foto: Clara Pere

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Mestre, Torredembarra, 07/06/2013 - 15:04

Fer que en les escoles es parli de les qüestions de tots és un bon inici per eveitar la corrupció. El primer comentariste no afegeix cap dada que doni suport al seu comentari, tipic dels malsperdedors, i de qui és creu que a les institucions només poden estar els seus, CiU,PP,PSOE o qualsevol altre

#3 Terraxa, Terrassa, 20/03/2013 - 12:30

no és una qüestió de prestigi, és una qüestió de CALERS

El que no poden pretendre és tenir-ho tot: els calers que ens han mangat robant i/o malversant i el prestigi.

O una cosa o l'altra, però si pretenen que al damunt somriguem ho porten clar.

#2 Kropotkin, Vic, 20/03/2013 - 11:47

Que les monten unas jornadas con Millet, Alavedra, Prenafeta, el alcalde de Sabadell y el Oriol Pujol y sus mariachis. Asi se darán cuenta del gran futuro que nos espera en la Cataluña independiente... Jua, jua, jua,...

#1 enric, altafulla, 20/03/2013 - 11:28

Amb l'ajuntament més sectari que tenim fa por l'adoctrinament que poden patir els nens. Félix Alonso un personatje corrupte, des del punt de vista ètic. És un marxista dels germans Marx "Si no li agraden els meus principis aquí té aquests altres" (tot per la cadirta!)