Publicitat
Vallès Occidental · 16 d'Octubre de 2012. 16:22h.

Primer ajuntament que es declara insubmís fiscal

L'alcalde de Gallifa ha ingressat la liquidació de l'IRPF municipal a l'Agència Tributària Catalana

Primer ajuntament que es declara insubmís fiscal

Una imatge d'un ple de l'Ajuntament de Gallifa

L'Ajuntament de Gallifa ha esdevingut la primera institució catalana insubmisa fiscal en liquidar l'IRPF corresponent al tercer trimestre a l'Agència Tributària Catalana i no fer-ho, com fins ara, davant la seva homòloga estatal.

L'alcalde de Gallifa, Jordi Fornas, de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), ha assenyalat que "ho hem fet en coherència amb la moció aprovada a l’Ajuntament que declarava Gallifa territori català lliure".

Per la seva banda, el secretari general de SI, Uriel Bertran, ha demanat que la Generalitat "faci el mateix que l'Ajuntament de Gallifa i no ingressi els impostos a l'Agència Tributària Espanyola".

"Aquest diners han de servir per atendre les necessitats de liquiditat que té la Generalitat, pagar proveïdors i aturar les retallades a la sanitat i l'educació que afecten directament el benestar dels nostres ciutadans", ha conclòs Bertran.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Fran, Llinars, 17/10/2012 - 13:40

Ells que facin el que volguin i vagin de radicals, però que desprès no es queixin de les consequencies. Espero que l´Estat els hi retiri tot el que tingui que veure amb Espanya i que els seus vilatans ho sapiguen.

#14 contribuyente, Santo Domingo, 17/10/2012 - 12:42

Estupendo ahora el Estado, España, que les aplique el correspondiente recargo por no ingresar la liquidación a tiempo y el funcionario "catalán" que ha admitido ese ingreso que sabe que no puede, lo sancionen debidamente, es la Ley, y esta esta para cumplirse

#13 Javier16666, Barcelona, 17/10/2012 - 08:05

L'IRPF és dels treballadors, no pas dels regidors de TORN, que no haurien de decidir pels primers. Es com si no ingressessin la Seguretat Social i després el treballador a l'hora de jubilar-se,..., SORPRESA!! I després es diu que Espanya es de pandereta.............

#13.1 Pere Prats, Sants, 17/10/2012 - 10:04

L'únic que han fet es pagar-ho a una altre agència, que per cert és legal a partir d'un conveni del 2009 però que per falta de pressupost a passat desapecebut, com si no existis... el que passa es que això no s'explica. En el fons això te poc d'insubmissió ni de tancament de caixes, hi ha eleccions?

#12 Happy, Esplugues, 17/10/2012 - 00:24

Es lo q tiene haber prohibido las corridas de toros. Ahora en vez del torero es el ayuntamiento de gallifa quien hace un brindis al sol. El alcalde debería haberse vestido de lentejuelas el muy coñon

#11 Alexis, Barcelona, 16/10/2012 - 22:57

Fantàstic! Enhorabona alcalde i regidors de Gallifa!Un alcalde de SI havia de ser..els únics independentistes valents! Penso votar a Solidaritat a les eleccions! Por cierto españolitos si tan mal os sentis en Catalunya, perque no foteu el camp a Madrid i us reuniu amb els que ens roben diners?

#11.1 Abel, Reus, 17/10/2012 - 12:42

Doncs no marxem pq Catalunya es un territori de Espanya, si no fes un cop d'ull al teu DNI i mira la nacionalitat.