Publicitat
Baix Empordà · 27 de Juny de 2011. 16:42h.

Primera escala a Palamós d'un creuer de 1.200 passatgeres

El MSC Melody farà tres escales enguany a la Costa Brava

Primera escala a Palamós d'un creuer de 1.200 passatgeres

Imatge del creuer a Palamós

MSC Creuers, una de les principals companyies del sector creuerístic del món, ha arribat amb MSC Melody per primera vegada al port de Palamós. L'escala d’aquest vaixell se suma a la millor temporada de creuers de la història de l'enclavament, en què es preveuen una quarantena d'escales i uns 40.000 passatgers.

La primera escala del creuer MSC Melody al port de Palamós ha suposat la visita de 1.211 passatgers i 533 tripulants. Aquesta temporada el creuer realitzarà un total de tres escales al port de la Costa Brava.

L'impuls de la instal·lació portuària per rebre tràfic de creuers i el recolzament institucional per promoure l'activitat han posicionat Palamós com a segon port de Catalunya en el sector creuerístic. La consolidació d'aquest sector ha reforçat el turisme de creuer i ha ajudat a la dinamització econòmica del territori.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 SEO Freelance, Palafrugell, 27/05/2021 - 18:49

Mentre el mercat s'ha desintegrat per la pandèmia, sorgeix amb forç la digitalització i presència online reforçada com a palanca estratègica de supervivència i assentament en la nova economia digital.
Però segueixo sense veure plans al voltant dels actius digitals. Una mena de latifundisme sí, però poc més. Va, som-hi! https://www.seofreela

#1 Joan Sala, Barcelona, 03/04/2013 - 09:57

Sóc xòfer privat amb taxi de luxe parlo anglès. Faig rutes guiades disposo de guies amb varia idiomes com rus, xinès, àrab
Per més informació al 687298035